Concerta ADHD Coach håller tal till nationen

ADHD Wikipedia

Concerta 54 mg
Concerta 21 pages information.(pdf)

Mediciner med Metylfenidat hydroklorid vid ADHD
ADHD information för läkare
Concerta 21 sidig information
Men det är bara till för legalt bruk inte till annat.

Concerta ADHD coach tal till nationen
Ärade befolkning kära medborgare.
Jag tackar för att ni varit med mig i en prövningarnas tid som denna. Men mitt eventuella lidande har kommit att hamna i förgrunden av mitt arbete, vilket jag bara djupt kan beklaga. Det har också varit en plågsam medvetenhet att fotografierna på mina uttorkade fötter kan ha används av fotfetischister för att idka onani och annat.

Speak to the Nations. Take 1

Jag vill bara säga er, det var inte vad jag tänkte mig från början. Så ok, ni älskar mina fötter här kan ni få att titta på då, jag kommer att låta den här kanalen vara öppen på Flickr en tid så att var och en utav er kan ladda ned eller köpa fina digitala kopior av mina fötter, för att sitta hemma och bara vara stolta med eller för att visa för era barnbarn när tillfälle erbjuds senare i livet.

Speak to the Nations. Take 2

Jag vill inte dölja något för er, ingen ska komma som en misslyckad eftersläntrare och säga jag fick inte se allt! Se här jag ger er de samtliga två versionerna av fotens tal till nationen. Må gud den barmhärtiga vara med er.


Så här får ni mer läsare på er blogg
Var bara som jag ärligt och fin så ordnar sig allt!
Hädanefter hoppas jag att vi kan koncentrera oss på arbetet och inte bara på min hälsa och detta oavsett hur sexiga ni tycker att mina fötter är. De rörliga bilderna får ni gratis om det kan skänka er tröst under svåra prövningar, men snälla ni försök att inte överbelasta internet när alla försöker komma åt dem samtidigt, ta det lugnt mina barn. Ni har gott om tid.

Tidvattnets furste
Det är liksom bara Jesus, Concerta ADHD coach och prinsessan Diana, som intresserar moderna människor, ja, måhända också Jonas Gardell, men sen då? De flesta är ju så jävla självupptagna. Högvatten och lågvatten liksom.

Alla andetag är begränsade få inte panik beundra i stället CONCERTA ADHD COACH, , ADHD, person, funktion, Gå varsamt mina barn, se vad som hände mig! Hursomhelst hjälper jag gärna politiker och religioner med bloggtips, det är viktigt att tro i dessa tider när fötterna blir så torra. Sko er på andra. Ta från barfota barnen, är det inte så det brukar gå till.


Eftertext
Jag vill som en fotnot till våra kära läsare ändå varna att det inte har gått att bekräfta om det verkligen var Concerta ADHD Coach egna fötter som figurerade i videorna, men kom ihåg att det trotts allt är tanken som räknas, jag misstänker starkt att det var någon annans fötter.Paketet med videorna och texten ovanför kom dock direkt från Concerta ADHD coach. Sov gott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *