Åtalsfriheten måste byggas ut

Vad är ADHD? Vad är ADDMeth varning, Hardcore dokumentär om Meth Oprahshow om Meth epidemin Faces of meth

Ni har ju vårdgarantin era jävlar
Någon garanti har det aldrig varit
men glädjs åt clowneriet din
negativa jävel

Konungen i främsta ledet
Fosterlandets älskade slickepinne och piggelin har ju åtalsfrihet, nej konungen kan inte åtalas något som återigen blev klart efter äretåget och färden där hans majestät åkte slalom mellan de straffskyldiga medborgarnas trafikfarliga gamla slöa budgetbilar.
Ledaren enorma utsatthet
Nu när de eländiga tidningarna avslöjar att även Bankcheferna får lite pension så kanske det är dags att fundera om vi inte kan fortsätta säkerhetstänkandet några snäpp till inte bara med förstärkta kontrollåtgärder utan även att ge näringslivets toppar åtalsfrihet enligt exakt samma incitament. OM vi samtidigt lyckas marknadsföra de gamla sloganen om människans lika värden kanske vi lyckas. Men då ska vi fan också ha väl betalt för jobbet och få åtnjuta välförtjänta fringisar, jamenar visst är det orättvist att bara kungen har åtalsfrihet när vi näringslivstoppar också kan ställas inför liknande situationer som hans majestät konungen som förlänat honom den förtjänsten att icke kunna åtalas.

Otacksamma arbete
Tänk på att näringslivstoppar dagligen tar högre risker och faktiskt kan få inbrott i sina luxuösa hotell runt om i Europa, vid några tillfällen kanske man måste skjuta av några av inbrottstjuvarna för att skydda sitt värdegods, men då ska väl inte den enskilda näringslivstoppen behöva ta ansvar för det? Nej fram för åtalsfrihet för topparna. Lite is får allt alperna räkna med, Geneve* nästa.

Fler kontrollåtgärder mer playstation
Det skenande samhället kanske bättre kan orkestreras om vi dresserar pöbeln bättre och förstärker kontrollåtgärderna förutom åtalsfriheten? Sedan kan vi väl åka till israel och knulla lite slavfittor, säger någon emot är de antisemiter och alla vet väl hur rasister är, eller hur, det snacket håller ju inte när alla vet i praktiken att alla människor har lika värde. Får inte publiken komma till en tennismatch så är det definitivt grov rasism, det skriver alla tidningar om men de 3000 nya etniska slavfittorna som importeras varje år till det förlovade landet har ju så lågt värde så varför ska vi skriva om det, din dumme jävel? Det är inte rasism, det är glädjeämnet som privat lekpark. Vad vore väl en Playstation utan sin Joystick? Att 3000 slavfittor är värda mindre än några tennispelare som inte får publik några matcher är väl självklart tennisspelare har dessutom alltid diskriminerats längre och hårdare än alla kvinnor. Att sedan Sverige som värdnation berövas möjligheten till entusiastisk hemma publik måste ju också vara rasism, att jag inte kom på det själv. 1 2 3 Rasister är å andra sidan sällan världsberömda för sin självkritik.

Vad är rasism egentligen? Eller kanske än viktigare vad skapar den? Vad underhåller den? Är det ett så stort mysterium för dig? 1 2 3

Projektionen om människovärderingens grundprinciper
Därmittemellan finns en annan verklighet som ganska sällan verkar intressant att tala om, men varför skulle man göra det egentligen? Så länge vi kan vidareutveckla myten om människans lika värden är väl allt bra?


*Obs att vi nämner Geneve har inget samband med de antigenevianska stämningar som kan ha rått vid något tillfälle i Ulan Bator, Mongoliets så stolta huvudstad, eller något annat. Det är och förblir en spegling av verkligheten, kanske skulle du titta på den någon dag? Tabloidens svartvita historia är väl ett ämabelt bevis på att gråzonerna är försvinnande små. Hej och hå, nu kommer det snart mer nys om den snorkåta utvecklingshistoriken prozacopalyptiska sexualpangea. Eller lite socialreligiöst pettingbeting, utnyttjar Carola yngre män för att ha samlag med dem?


Läs även andra bloggares åsikter om Åtalsfrihet, Den slickade konungen, Piggelin värdet, Glasspinnarnas Paradmarsch, Infryst Saft, Övermänniskornas nya VIP-bås, Nu ska dubbdäck kunna förbjudas i den sociala trafikångestdansen och du bara gnäller, varför gör du det för rasistjävel?
ja, vi skränar och skriker: Har den äran på bemärkelsedan som psykbrytets svarta hädangångstulpan. Asta luego tulipano negro, det står en vitsminkad sångare och sjunger om den mörka rökens svarta sorg, så gå lätt på tå, som från röken av den som skor stenen med värme.

The Cremation Blues
So I told god here, keep my shoes
anything goes some when the final rundown come
you can smell my feet’s and remember this song

carry on, ooh just carry on. Be healthy be strong.

Death will come again and taken someone you love
but you never se those you don’t, so carry on,
remember this song, the cremation blues
and the smell is the memory from this song
so carry on carry on.

?????

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *