Aftonbladet och Negerjournalistiken

Är det inte kallt om fötterna ibland? Kanske den här lilla rännilen kan föra dina tankar till varmare länder, eller varför inte blicka tillbaka på vad som egentligen är historia och vad som egentligen är ett kulturarv?

Vi låter Aftonbladet gå i spetsen och visa hur stolta de är för alla de storslagna journalistiska bragderna, vilka verkar vara svåra att minnas men skickliga på att glömma. Men vill Aftonbladet länka till någon som påminner?  Kolla själv buklandningens svarta låda.

Tänk vad skönt att kunna skydda skallen från all denna historiska kyla, all denna förgyllda blindhet som man vill kalla historia, vilket det också är. Men det är enkelspårighetens  historia, nonchalansens och diskrimineringens historia.  Vad är det för ett kulturarv att hylla?

Den systematiserade diskrimineringens historia vad är det egentligen annat än vårt kulturarv? SÅ kom och schavottera i namnet av kulturarvets hämningslösa föryngringsytor. Alla dessa böcker som beskriver hur underbar skogen är och hur bokens egenvärden ständigt ska överstiga värdet i vad bokstäverna beskriver. Boken över skogen och mervärdet över innehållet.

Språkets idiotiska fattigdom kanske aldrig blir riktigt så mycket tydligare än just här.  Vilken Schablonbild av tidspiskans ansikte du härmed uppfattar. Svarta prickar  på en kalare yta

Pormaskar på hierarkiernas förstoppande sång.  Handlar det om att sprida den ytliga svärtan av en gammalmodig gång, vars förfettade herravälde länge förstoppat mycken annan gycklarsång.

Är det inte rimligt att fråga när lösnummerjournalistiken i sig själv är till salu?

De människovärderande hierarkiernas utförsäljning?

Kolla farsens länkfrånvaro

MEDIA JÄTTARNAS ÖVERMAKT förnekas frenetisk.  Kastsystemet, svartvitabokstäver, nyanseringsfarorna, HighChapparal, Aftonbladet,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *