ADHD av pantflaskor och tidig utlösning

ADHD är ärftligt: i släkter som aldrig har haft sex finns 0% ADHD det säger väl egentligen allt?

Du kan få ADHD av pantflaskor
Enligt de senaste rönen har alla familjer som fött ett barn med ADHD på ett eller annat sätt varit i kontakt med pantflaskor och där ser ni, visst pantflaskor ger ADHD, något industrin försöker dölja för oss med sin magiska kraft.

Drämmer man dem i huvudet tillräckligt många gånger och hårt så kan fenomen liknande ADHD uppstå inom loppet av 25 år. Alla som har fått diagnosen ADHD har dessutom druckit ur pantflaskor. Hos alla de totalt okända naturfolken är ADHD helt okänt och de har minsann inga pantflaskor, dock verkar ingen vilja berätta hur de vet allt detta om de för alla andra fullständigt okända naturfolken. Fiskar har inte ADHD men så dricker de aldrig ur pantflaskor heller.

Pantflaskor botar ADHD

De senaste rönen visar att pantflaskor också kan bota ADHD tillsammans med lite mera drickande. Föräldrar som dricker mer får gladar och smartare barn . Som vi redan skrivit om, möjligen kommer också mer om det… Winston Churchill levde tills han blev över 90 år, därmed kan vi bevisa att rökning är ofarligt? Eller den seleltiva urvalsprincipens talföra lismanden, bredvid Chrurchill stod 98 till som också rökt fast ingen av dem hade någon fysisk kropp, så de talade inte så mycket.

Fel sex ger och botar ADHD
För tidig orgasm kan också ge och bota ADHD oklart hur. Nu tänker vi fanimej vara med i spekulationerna om vad som ger och botar ADHD. Eller varför inte se konsekvenserna av alla självutnämnda experters verkan? Ska vi börja bota personer i rullstol också? Eller bara vara med deras anhöriga och spekulera om vilja fel de kan tänkas ha gjort? Kanske kan vi hitta en klassisk fetisch i de socialekonomiska grötkvarnarna? De gamla ordspråken är späckade av vishet, ensam på glasberget säger ju egentligen det hela, en korv kommer sällan ensam, kanske också hjälper till att få kläm på det hela?

Pensionsbeskedet DAMP i backen& Dampvarning i pantanken!
Både de höga pensionerna som många verkar ha fått kan ge pant-DAMP men inte ADHD! 1 2 viktigt att skilja på det enligt vårt senaste horoskåp. Cassiopeja hade skitit ned sig, bortåt polstjärnan färdas gasmolnet. Sammmantaget ska du inte äta Calzone på tisdagar om du dessutom gått på pantbanken, jättefarligt. Heter du Rut ska du äta knäckebröd.

Lid gärna med andra gråtmilda hämningslösheter om ADD, ADHD, Attention Deficit Hyperactivity Disorder, Ska jag panta den på ica eller konsum,

2 reaktioner på ”ADHD av pantflaskor och tidig utlösning”

 1. Läs på!!! De tidiga naturfolken levde inte i ett teoretiskt kunskapssamhälle och tvingades heller inte att sitta instängda i institutionen skola från 6 års ålder och 13 år framåt!

  Ditt inlägg är en stor kränkning mot alla de stackars barn som aldrig får känna sig duktiga och som oftast förr eller senare drabbas av depressioner pga en ofullständig självbild och ett katastrofalt självförtroende.

  Jag har kämpat med min son sen han var 6 år och först när vi bytte kommun, fick en utredning, en diagnos och medicin så blev han en glad kille som klarar allt som jämnåriga gör. Han slipper skäll, misslyckanden och mobbning. Han nådde aldrig målen i skolan, trots att vi pluggade varje helg, varje eftermiddag och på loven. Det fanns ingen möjlighet för mig att arbeta mer än 70 % eftersom han behövde så mycket stöd av mig som skolan inte ville ge, pga dåliga kunskaper ang ADHD.

  Innan grät han nästan varje dag, han var deprimerad redan som 8 åring. Han ständiga fråga var: Varför är jag dum i huvudet?, Varför är inte jag som andra? Varför drabbar det här mig? Han fick kroniskt ont i bröstet, ångest förstod jag senare när han kunnat sätta ord på det. Han fick ångest bara av att se sin skola, t.o.m. bara av att tänka på den. Då var han bara 8 år gammal…

  Efter diagnos, medicin och extra resurser inom alla kärnämnena så tog han igen de fyra år han låg efter, på mindre än tre år!

  Han nådde målen i allt utom engelska när han gick ut sexan. Nu är han som vilken tonåring som helst. Har kompisar, gillar skolan och mår bra.

  1. Hej Yvonne!
   Fantastiska framsteg din son har gjort! Förstår mycket väl om inlägget kan reta. Inlägget är nog i sak mest tänkt som ett ironisk inlägg till hela debatten om orsak och verkan och alla som ägnar sig åt så mycket annat än att verkligen hjälpa barnen som behöver hjälp. För den debatten handlar mest om teoretiska saker som inte är så mycket att göra något åt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *