Vi köper den inte!!!! & ADHD på Kurdiska

Vi köper inte Buggattin för 35 miljoner kronor, dels så är vi alldeles för fattiga, saknar egentligt intresse och känner heller ingen större lust att äga den, så nu vet ni alla som funderat på det, svårare än så är det faktiskt inte.

Kollade dock lite löst på bentleyn, men bestämda för en stund sedan att det inte kändes rätt helt enkelt. Dels har jag faktiskt inget körkort och är inte intresserad av att ta något och gillar inte bilar något extramycket. Då ska det nog få vara något alldeles extra, den bör kunna flyga och vara en ganska ny flygbil, men eftersom den inte heller kan dyka i vätskor så känns det heller inte aktuellt.

Något som jag däremot funderade lite mera på var att en kinesisk genteman som funderade på att köpa Volvo enligt AB, det är Li Shufu som funderar på att köpa Volvo, men tänk om jag bestämmer mig innan honom osv. Vad tycker ni? Ska jag köpa Volvo eller … tänk på att ifall jag köper så blir det betydligt mycket mindre tid med mitt kvalitetsbloggande!!! Så vad säger ni egentligen?

Bra ADHD aktivitet i Norge

Som vi tidigare berättat har man i Norge en effektivare bruksorganisation som gör saker på central nivå så att personer med ADHD verkligen inte längre ska diskrimineras. Här nedan en broschyr på kurdiska från det Norska helsedirektoriatet. Även lite mer program för ungdomarna i positiv anda, vilket kan vara bra med en avdramatisering av det jävla knarksnackandet som leder till fel slutsatser, då medicineringen snarare skapar ett oberoende och inte ett beroende.

Adhd Kurdisk

Publish at Scribd or explore others: kurdisk helsedir

Läs även andra bloggares åsikter om ADHD, Attention Deficit Hyperactivity Disorder, Kurdiska, norge, . . . . . . .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *