Vad är ADHD Video

För mer och djupare information om: Vad ADHD är hänvisas till den stora artikeln: Vad är ADHD där finns också en bit ned i artikeln ett över timmes långt videoinslag med en av världens mest ansedda experter på just ADHD, Dr. Russell Barkley. Här nedan tar vi upp dem som tror sig veta vad ADHD är men aldrig lyckats komma med någotsomelst vetenskapligt bevis för sina teser.

Det tillhör inte det vanliga att vetenskapliga tidskrifter recenserar Hollywood eller ens något i närheten, men här har man gjort ett undantag tack vare att Töm Crås så flitigt kläckt påståenden som borde göra honom till en fantastisk vetenskapsman om de nu stämmer.

Kanske är det inte bara hyllningsvisor….

Nya Naturlagar
Som vanligt när det gäller ADHD verkar det finnas en massa som anser sig veta en hel del. Speciellt erfarna verkar de vara som inte har någon erfarenhet om vad det handlar om – Ganska rejält fantastisk tanke aritmetik, kan någon vara så snäll att förklara för mig hur den fungerar tack? För jag förstår den inte.

Ormtjusartango?
Eller är det en kungligt gastkramande ormdans vi ser där den nakna folkhemsspiritualiteten driver gäck med fyllandet flöjtens anatomiska hålrum – vi ska täppa till era små hål och skapa musik i folkets park, till de slingrande tonernas förskingring. Som sociala pormaskar med den den svärtade ytans vita svans av förfettning bakomliggande. Får du kläm på det?

Supermänniskor
Sajänthåloggy verkar töm krusen eller vad han heter verkar tycka är bra. Är det inte påfallande ofta just övermänniskor, eller de som tror sig vara övermänniskor som är involverade i stigmatiseringen? Men det kanske man inte får fråga?

-Vi är de enda som kan hjälpa till vid en trafik olycksplats och imponeras. Vetenskapstidskrifterna som aldrig brukar kommentera Hollywod posörerna har gjort ett undantag just för denne fagra omslagskonsoll. Andra som berörts i sammanhanget är Anna Wahlgren för de oroliga kan vi nu meddela att hon gör hembesök som nanny, kanske ni ska slita på er babyoverallerna igen och börja skriva? Eller bara rapa spy och skita?


Mer  video om ADD och ADHD hittar du hos Video – klipp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *