Till hispan i 90 knyck

Geroge ville komma men fick inte

DU HAR INTE ADHD GEORGE

En del som får en paranoid psykos som senare kommer att kallas Schizofreni ta till psyket i 70 – 100 knyck.  Efter att ha suttit och begrundat det vackra CAC-hålets enormt undersköna visdomsångor och faktiskt fått tillstånd att ta några av de heliga hårstrån som fallit ned på golvet (då det verkar som om CAC-gör sig redo för avfärd ( och de heligaste åker alltid flintskalliga – se på solen, ljushuvud)) Vi hade tänkt snacvka med uggla om spottet men nu blev det till att slicka CAC-hålet i stället.

Snälla urhål och gudsutbildande arsle, säg osss varför. PSykfallshelvetena åker så jävla snabbt till psyket och snelackar så fett? Eller bara Tuppjuckar helt innåt i floffbingo som ingen märker men många känner?

Länge tycktes det älskade CAC-hålet vara tyst, så det måste väl ändå erkännas att vi till mans är lite egoistiska och vill passa på att ta tillfället i akt nu när vi har en livs levande äkta CAC här bland oss på planeten jorden. Och då kanske vi alla lite och en var sitter och hoppas på att vi kan få något att lägga i våra förgyllda små askar med konstgjortsiden i alla de färger för den heliges avfärdsbehåring som släpps inför den eviga resan. Så kanske var det därför alla verkade tycke det dröjde länge innan CAC-Hålet svarade ganska rappt, genom att lägga en sur brakare:

Hsp – 70

-Ååh vår övergudomliga hjälte är liksom bara så underbart genial! Logopeden har  gjort underverk!

Hssp90, svårare än så är det egentligen inte i den zonen.

Det var dags för lite Kinamat och eftersom CAC av en speciell anledning kommit i dispyt med personalen på haket så var det lite känsligt att försöka smuggla med sig CAC med den heliga bullen på rollatorn och ögat stirrande mutt ut i den fria världens alla inlåsta och inramade fyrhörningar, dörrar, fönster och allt annat blockrått insnöat.

Men men til slut gick det. Men då CAC tidigare funnit det för gott att sätta någara av personalstyrkans käkar ur led så, kan man nog nästan påstå att de kände igen CAC på lukten: som det står redan i bibeln: Man kommer ihåg den som tar ens uynderkäke, för att äta allt hackande med huvudet upp och ned mot en skärbräda är inte specviellt roligt i längden. Även om andra finnder det originellt och måhända en anings säreget, jag vet inte för jag har egentligen aldrig frågat, har du?

Att däremot jämt och ständigt vara på jakt efter platta underlag så att man kan hacka i sig något kan bli en anings pågfrestande i längden. Ett utnötningskrig mellan att bli det försmädliga i att bli ertappat i sin försmådda nödjakt och den djupa djuriskt rotade hungern när inälvorna skriker och magen verkligen behöver göra lite mer skit. Så ja, nog om det men jag tänkte att även ni otrogna äckel som CAC-hålet inte vill ha inom sitt synhåll på grund av era själsliga orenheter och utanluftinruttnande insunlkningsmögel med passande språk ändå skulle få veta vikla stora svårigheter det varit för CAC innnan han vände på sig som en fjärilslarv inför transformationen.

Bara för er skull och ni kommer aldrig att förstå vad det kostade, aldrig att kunna tacka tillräckligt och inte en s det kommer ni verkligen att fatta eller ens vilja förstå i sin fulla innebär. För du har egentligen ingen anng om vart ifrån något kommer egentligen va?

Vill du veta bättre sno ett skepp och dra. Eller testa det nya CAC-conceptet BAJSBANTA MED choklad! upp till två kilo snask om dagen kan du sätta in det var som helst men inte i munnen. Tryck upp det på rätta stället så hamnar kilona inte där bak säger CAC. och menar att vården runt om i landet ser väldigt olika ut, speciellt för den som bara vill operera sin kuk. eller bita i masken.

Tung grädde hsp-70, bajsbanta, CAC-logeopedin,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *