The history of ADHD:http://adhdhistory.com/

The History of ADHD heter en fantastiskt välbekant ny site som börjar i början av ADHD historiken med Alexander Crichton’s egna skarpsinniga iakttagelser från 1798, än så länge är det bara engelska som gäller på sajten men vem vet anmäler sig kompetenta översättare som gratis och gärna translaterar till Kinesiska spanska och Japanska så är det givetvis intressant. Svenska hade jag tänkt skriva på själv så småningom. Ett saktmodigt flöde.

Nu fattas bara lite eller mycket kreativ kritik för att få veta exakt alla misstagen som gjorts, men än heldre vad man kan göra bättre. För gnälla är som vi alla vet lätt men att göra något bättre och vara kreativ kanske inte alltid så lätt för alla. Tanken är att sajten ska handla bara om ADHD historia och inte ändras något utan bara vara en trist och tråkigt men ack så viktig faktaresurs för den som önskar bilda sig om ADHD och ADD historiken, men mer omfattande än den ADHD Historik vilken skrivits här.

även  mybloglog uppmärksammar den fantastiska nyheten om man nu kan säga som om något som är över 200 år gammalt, liksom resten av de opartiska jurymedlemmarna från Flickr ADHD History, Bloggy ADHD nyheter och Facebook, Blogednetwork,  Gratis llyxwidget för våra engelska – kinesiska vänner

Spännande, Läs även andra bloggares åsikter om ADHD.Mp. ADHDhistory.com, , ADHD History,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *