Stånghälsan & Multipla orgasmer hos män

Mina damer och herrar kära äckligt inställsamma läsare.

VI har i dag samlats här på grund av sexualiteten och din nyfikenhet på den, vi vet alla att många inte vill erkänna sina egentliga drifter och att det finns en stor betydande dubbelmoral när det gäller att uttrycka sin sexualitet, vilket det verkar ha gjort under långa tider av mänsklighetens historia. Vi vet alla att du äter varje dag och lämnar ifrån dig en hel del bajs, men det är faktiskt inte därför du är här just nu för att tala om vad du ger jorden som helhet, utan du får BESINNA dig lite med det spörsmålet om det är ok för dig?

Från saggig till gentemannamässig flaggstång
Nu ska vi titta på ett hur man kan knullarnattenlång och hur man på bästa sätt tar tillvara det som kan finnas i en kalsong. För den som har dessa intressena. Kort sagt kan man säga att det gäller att inte låta energin saggas bort och att uppföra sig som en gentleman är inte samma sak som en saggig pojke.

Tänk på att de ökade arbetstillfällen som nu också erbjuds männen som nakengossar inom dans och cabarévärlden också ställer vissa kosmetiska krav på inte bara utseendet utan ibland även mer än så, även om knäckebrödspojkarna slipper de kraven – än så länge.

The Multi-Orgasmic Man [1997] The Multi-Orgasmic Man [1997] Vlad By Mantak Chia. Teaches you how to have multiple orgasms.

Publish at Scribd or explore others: Health & Lifestyle Books multi orgasmic Mantak Chia

Spä på det sexuella mindervärdet, men låtsas inte om det
Den multiorgasmiska mannen pojkar, nu är det hårdträning som gäller och det duger inte längre med lite småsaggiga sagor om att alla rosenknoppar måste ha sås. Den kan ni testa i ert egna ansikte, där kanske den kan åstadkomma mirakel?

Nu över till nästa bok som säkert intresserar en hel del av våra vidriga läsare, ja kanske till och med dig? Den handlar om samma sak som tidigare nämligen den manliga sexuella hälsan och hur man tar tillvara på kraften i det så kallade fuckingfucket, eller hur du kan ligga där ensam med putande trutmun och tokrunka hela natten lång.

Man Health and Multiple Orgasm Man Health and Multiple Orgasm mlsong2000 Man sexual health maintenance and strengthening. Various ways of achieving multiple orgasms

Publish at Scribd or explore others: Health & Medicine Research multiple orgasms Health

PS. Glöm nu inte att tvaga edera könsorgan innan ni tänker ha sex, det kan måhända kännas aningens trevligare och bjuda på mindre oförhappandes överraskningar för din partner.

Glädjeflickornas dag och skådisarnas helg?
Många har funderat på varför alla porrskådisar inte hyllas mer än de gör och varför vi inte har John Holmesdagen nu när vi har julafton och allt annat, tja kanske bli det ändring på det. AB berättar om att en pudding som många säkert runkat till åsynen av nu haver avlidit, det är Marily Chambers som trillat av pin, hon blev känd för att ha haft samlag med en svart man och sedan svimmat enlig AB. Men betänk även rent filosofioskt att tex Jenna Jameson nu bytt stil och gått till aveln. Tja vi har alla lite olika stilar så ta det varsamt. Att bara ha hämtat ut p-piller är inget körkort för sex, lite sug får du allt räkna med. Hur kändisarna idkar älgskog lämnar vi därhän för denna gång. Men tänk på en sak mina kära dubbelmoralister, google’s fotobil åker nu land och rike runt så passa på att göka i det fria och låtsas som att ni inget visste.

Eller varför inte bara fira din utgångspunkt i livet på muttornas dag? Kyssa din gryning med spruckna läppar.

Se även tidigare inlägg om manlig hälsa:
Kukförlängnings Bibel – Halleluja i bastun

Så här lär du din midsommarstång kinesiska på 12 sekunder. pökare Helanattenlång, Manlig kukhälsa, Multipla orgasmer, Mindresaggig humor, Manlig frigörelse, sexuell hälsa, uthållighet, Fuckofcause.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *