Schizofreni, NO NO & Dogmatikens SKÄLLANDE

Lö medicin

I CAC-hålets namn, den globala boll lobbarens bissikleta ute i värdlsalltet. Fetelackandet mellan stjärnorna och grundsskruvandet i atomerna, partikulärt tänkande på hur sned man blir på allt skevt här i orsakssfären.

Nickar du till, Homo Ecconomicus – Instamatic Dogmatica?

Hur serverar du dagligen din existens? Nu är jag du

Inledning och  Barnkören sjunger:

Muhammed Ali i vattenfallet, vaskade tasken, jag hade ett behov av att äntligen bli tagen på fullt allvar. Men först fanns ett jobb att göra. Vart i de heliga skrifterna kunde jag få hjälp att tolka hur Dogmatiken försvann och det stora SKALLET? CAC har sagt att IRAK är inblandat! Kunde Kemiske Ali från hjälpa mig? Eller Bagdad Bob? Då ska ni allt få i NÄSAN! Eller säger man på?

I CAC-hålets namn, den globala boll lobbarens bissikleta ute i värdlsalltet. Fetelackandet mellan stjärnorna och grundsskruvandet i atomerna, partikulärt tänkande på hur sned man blir på allt skevt här i orsakssfären. och Muhammed Ali i vattenfallet och vaskade tasken och jag hade ett behov av att äntligen bli tagen på fullt allvar.”>Dogmatiken Dödar, När dogmatikens socialklister lämnar sker det med ett skall vilket förefaller ganska naturligt om dogmatiken är grundad i rädsla. Det stora SKALLET och en gul buss med asymmetrisk påbyggnad på farleden. Perspektiven och det stora SKALLET.  Vad vill det heliga CAC-hålet egentligen säga? Japp i dajmen bara choklad?

DAGENS FRÅGOR

Kan de flesta frågorna besvaras genom att snabbt bara beskriva ett enda förlopp?

(1) Men hur får vi schizofrenin att skällande visa en av grundbultarna, när dogmatiken lämnar av med ett stort SKALL? Och varför forskningens dogmatik har svårt att få grepp om det hela.

(2) Tänkte vi kunde fråga på forumet vetenskap och forskning, om deras dogmatik tillåter dem att svara om de tror att CAC-hålet även samtidigt kan visa att DET har sett DOM som i en spegel, är det möjligt, och dessutom svara på flera andra frågor på en gång?

(3) Och ett enda ljud kommer att koncist klargöra, den transmuterande manifestationen utan att säga ett enda ord?

(4) Tack vare det kan även dogmatikerna lättare förstå att IRAK verkligen är inblandat och, kanske först då sluta tro på sina hallucinationer om att IRAK inte är inblandat i hela den här soppan!

(5) Vad August Strindberg menade med att han målade med sitt alkemiska guld, kommer det också att framstå klarare? Eller ska hans framträdande direkt från Fittja Bingohall för all framtid vara höljt i dunkel?

Vi bad CAC-hålet på våra knän och CAC-hålet har gett ett fifty-fifty på att lämna ett svar, annars så kommer CAC-hålet att säga till GUD att svara via YOUTUBE och naturlagarna, möjligen kan också uppdraget delegeras.

Och det kommer att ske INOM TRE DAGAR OCH TRE NÄTTER, vad tror ni om det då? Nu blev ni PAFFA va?

Jag tog ut ett litet av de små vackra behåringarna som CAC-hålet haft runt sin helgade varseblivningsportal och sätter det mellan framtänderna, lätt eftertänksamt… ok Sherlock får se hur du löser det här. Whats on his mind.

-Jag har det nästan på tungspetsen!

Hitintills: TUBULIN ACTIN BUTANOL! Kommande Dogmaskallen, dogmatik, , frikoppling, IRAK, bondjamesbond, SKALLET.

Enligt den store vetenskapsmannen John Holmes handlar vetenskapen egentligen om vad du vill tro på och vad du är beredd att tro på. Det är bara ur en enda asppekt det inte är så, det är när du inser att din vetenskap bara handlar om tro, vilket egentligen vetenskapen i hela sin historia bevisat, man har trott på det ena eller det andra, kallat det vetenskap men det har mest handlat om tro. OCh det får därmed anses vara vetenskapligt bevisat.

John Holmes Kan vara en av tidernas största vetenskapsmän men han var 0ckså förutsättningslös när han röjde i snårskogen. Något vi alla kanske kan lära oss lite grand utav. Framförallt just det faktumet. Låt oss hålla av hans vetenskapliga insatser i kärt minne.

Tvinga alla barn tidigt att lära sig om den geniala pedagogen och vetenskapsmannen John Holms och vad som händer när inlärning är ett tvång och lasten för stor. Intresset och kärleken slaknar – det är därför John Holmes är så stor, hänger du me? Men här visar vi hur ett ”oh oh – no no” kan sätta sprätt igen!!! Det visade redan John Lennon Med Yoko ONOO-.

Imagine that baby.  Det är katten som gjorde hunden! -Men tag 2 CAC-hålskopior och dela en av dem i två, låt den andra vara. Nu har du bokstäverna. Och det är COCO för samtidigt som du har för mycket COCO ska du ha för lite COCO och det är faktiskt just det som gör dig COCO, dessutom får du åderförkalkning och annat. Men ECTO-NOX, kan du glömma. För alla cirkadiska rörelser ska förminskas i det käpprättas land. kom så går  vi tag mig i hand. Men CO är inte CO om det inte finns COCCOSOLJA, i detta fallet kommer COCCOSOLJAN längre från palmerna. Men kan den klyva ringen då?

Men det är grodans barn som hindrar ringen att brytas, så sjöng Muhammed Ali naken i vattenfallet. Om det inte finns koppar flyger tefaten lättare. och vilken syn när han tvätta sin helgonballe ty mycket vatten flyter det under den.

Vill du komma åt Forth Knox så försök. Men testa först med Nox, slutade inte förra meningen med just det? en väg kan vara att ta en dryck som börjar på CO i förstanamnet och börjar på CO i andranamnet, då ser ni något som har CO2 i sig och skapar det likaså. Hej då!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *