Rundown eller Burnout

Vad krulligt det är därnere vid fittan Mamma
Vissa barn lär sig talar lite senare men när de väl öppnar käften kan det komma en hel del komplexa meningar som kan vara något svårt för en perplex vuxenvärld att ta till sig, det får man sedan höra hela livet antar ja, men vad är egentligen verkligen snuskigt annat än ett oskyldigt barns ord, en censurerande vuxenvärld med alla sina förutfattade meningar? Alla är i och för sig inte lika ekivoka. Reciproka pronomen i transformativt algebra måste vara osynliga?

Final rundown & Clear eller bara burnout?
Vi vill passa på att tacka för alla vänliga kommentarer i samband med att vi skrev om svåra vanebildande droger och människor i allvarliga <”>sjukliga beroendetillstånd. Vi vill dock passa på att infoga en rättelse. Det var texter från Lafayettes Ron Hubbards Rättsläkarrapport som vi citerade (vilket ändrats nu) Ingen obduktion utfördes då de religiösa teknologerna till varje pris ville skydda sin forne ledare från obduktion. På frågeställningen om Hubbard själv valde att bli Clear från sin kroppshydda genom den snabba kremeringen kan vi inte svara men det finns tecken som tyder på att kremeringen bevisade E=MC och att han drog iväg med en riktig Burnout.

Wikipedia
Scientologirörelsen kungjorde att Hubbard avsiktligt hade ”övergivit kroppen” för att företa en ”andligt sökande på en högre nivå”, fri från dödliga begränsningar. På grund av att Hubbard de sista åren levt avskilt och enbart haft kontakt med ett fåtal bekanta, hade hans son Ronald DeWolf spekulerat i huruvida fadern fortfarande var i livet, och försökte via en rättsprocess få hand om dennes kvarlåtenskap eftersom han hävdade att Hubbard var antingen död eller mentalt inkompetent att ta hand om sina egna affärer [4].

Limma vidare
Vi vill inte kommentera det, känns aningens omtumlande men måste samtidigt aningens svagt notera att ingen har sett röken av honom efter kremeringen. Om han fortsatte regummerat i en annan dimension återstår att se. Fälgkörarnas epistel har alltid sålt bra i de punkterade själarnas oceaner, en vulkaniserbar ödedemagogi. Med en riktig solution för gummivulkanisering, vilket är synnerligen bra för de som är ute och cyklar.

Läs även det som den kristna tidningen Dagen med all kraft vill censurera om via förnekelse.
 
Följ länkarna ovan alla förintelseförnekare 1 2 3 4 5 och lär er om Heffatubbs Honken.Att bara uppmärksamma en grupp och inte en annan är självfallet den renaste rasismen. Något sådant vill vi inte veta av. Tänk på alla förintade särarter utifrån alltet, inte bara inifrån den grupp du nu själv råkar tillhöra av födsel eller ohämmad vana. Acceptera det rasistjävlar.

Läs även andra åsikter om Burnout, rundown, beroende, Droger, ADHD, Cykeldäcksideologier, solution , om att kuska vidare, Trollhare, Co$


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *