Piss love & Understanding

Bota ADHD permanent
Många sjukdomar går att bota med vatten den nya mirakelkuren. Allt annat är bara jox från kemiska makter läs nu boken om vatten mirakelkurer i stället på sidan 34 får du lärar dig hur du botar ADHD. Depression, fetma och mycket annat tar vi också i ett kick!

Stress, fetma, Migrän
ja självklart också smärta. Vatten är svaret. Var nu duktig och gå till sidan 71 och lär dig hur du slutar röka med vatten mirakelmedlet, eller varför inte gå direkt på hur du kirrar dina njurstenar med ….. TIll och med akut dehydrering är möjligt att snabbt fixa med, ja just det – vatten.

Skulle vara bra att ha med sig lite frystorkad som medicin och … ja bokfan är inte ens rolig och snälla kan inte någon säga att det är ett skämt eller ge den någon mening? Eller är det utlimata scooopet nära?

Water the Miracle Cure

Publish at Scribd or explore others: Manuals Health & Medicine WaterMiraclecure Health

Låter mig helt utsökt glida in på estraden till tonerna av E.M.D vilka
Avslöjar det sensationellt pittoreska att de var sängvätare tidigare om åren. Dock förtäljer den sparsmakade historien inte en enda gnutta mer information som den nyhetstörstande skulle kunna önska eller hava stor glädje utav. Sov de till exempel i våningssängar och vem låg i så fall underst och vem var det som fick den samlade glädjen av natten drypande vågspel? Många frågor som önskar svar och nu sitter man här helt ensamt ledsen nyfiken men ändå villfaren och sur. Tänker mig sakta tillbaka över tidernas sämsta bottennapp i stället.

Ingen svartsyn
Då känns det betydligt mycket bättre att kunna informera om att många av de nya smartmobilerna som kommer kan vara ett än bättre hjälpmedel för den med ADHD dels vad gäller de direkta funktionerna, dels vad gäller att docka och föra över information mellan telefoner eller telefon till dator. Telemarknaden meddelar att de ser en stor ljus marknad i Afrika och den rådande svartsynen inte alls behöver vara en black om foten.

Är miljövänlighet din flaskhals och du är en PET-noga konsument som verkligen kräver det ultimata kan vi rekommendera för den som inte orkar lusläsa taskiga handböcker med usla liknelser.

Läs även andra bloggares åsikter om vatten, mirakel, bota ADHD, Attention Deficit Hyperactivity Disorder, ADD,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *