Pinga Expressens nya CENSUR tjänst

Ryktet verkar stämma..!
Nu kan du pinga dina artiklar hos Expressen också, men tänk på att ha en tillrättalagd text annars så censurerar företaget Aitellus din pingning. Kanske din text måste överensstämma med vissa kristna grundvärderingar annars så får du smaka på den där vanligt ingrodda lortkristna censurskiten. Enligt tidigare rykten vill ju inte de kristna censurmakarna ha något de inte gillar och gudskelov inte heller något som ifrågasätter deras strukturella inavel.

Testa vad Censuren släpper igenom
Om du citerar någon större religion, ja då vågar censurinstitutet inte riktigt censurera. För man vill ju för allt i världen se ut som det man är. Testa gränserna för heligheternas lilla fundamentalistiska censurhelvete. Var med i gissningstävlingen till varför de censurerade våran fina och informativa penisprolongeringshäfte. Vad tror du? Bara otur? Ett fullständigt undermåligt pinsystem som är så trögt att det inte fungerar? Vi testade lite… Men det är iofs bara ett enda inlägg…. kanske kan det ändå säga oss något?

Detta gick inte
Kukförlängnings Bibel – Halleluja i bastun
Att texten kan upplevas stötande av några religiösa fanatiker kan nog vem som helst förstå men varför väljer mediaföretagets censurdrängar att censurera länkningen? Är det bara kristliga länkar som släpps fram av fundamentalisternas nypolerade skithusflash? Ryktet stämde alltså, Aitellus idkar censur frågan är nu varför.

  • 1 Det stod ”Insha’Allah” i texten
  • 2 Texten använde det beskrivande ordet kuk
  • 3 Texten kritiserade den kristna rasismen
  • 4 Texten belyste lite lätt den välkända kristna intoleransen

Vilken av ovan exempel tror ni den Aitelluska censurstaben reagerade mest på? Vad blir nästa steg för den kristna censurgestapon?

Global censurklåda?
Amazon censurerar gay litteratur men än verkar inga bokbål vara planerade. Men när medier viker upp sig för censuren händer alltid intressanta saker, kanske spelar det inte så stor roll i det redan tillplattade Svenska medieklimatet och det märks inte ens när fundamentalisterna mer och mer griper kontrollen över den massmediala skithusankans nya galoscher? Det spolas ordplättar hit och dit, innehållet går nu ganska lätt att datagenerera så då passar det sig kanske inte alls med åsikter som ligger utanför den färdigtillplattade mallen av löpkorvs-stroganoff?

Eller är det den gamla kära värdegrunden där självskapta problemen ständigt soppas under mattan som tillämpas även här. Där församlingens värderingar alltid är viktigare än de som råkar berätta sanningen bakom fasaderna? (Här väljer tidningen Dagen som vanligt att leka gud och censurera länkningen) När det väl görs är det mera för att det måste.

Man kan och bör undra något vart kulturen är på väg.

Uppdatering
Sedär jag! Lagom till publiceringen av denna texten hade vår pingning gått igenom. Kanske hade de hört om våra efterforskningar kring andra som haft problem av samma skäl, för en censurmakare vill ju aldrig stå för det den gör, eller hur? Tidningen dagen är sedan tidigare kända för samma filosofi, något som vi också hört testat och prövat. Kanske är det inte lika roligt att leka gud på den större arenan? Vad vet vi, vi försöker hålla ögonen öppna. Vill inte döma i förtid och lortkristendomens hatiskhet kanske lägger sig vad det lider. vem vet.

På Aitellus intranät uppmärksammas nu också frågeställningen i den här artikeln, det är bra och kanske kunde gjorts betydligt mycket mer nyanserat. Den här artikeln länkades först några timmar efter att Aitellus interna nät har uppmärksammat artikeln och de varit här och besiktigat den, säger väl att de har en intressant prioritering om inget annat, men helt snabbt går de ju inte

Uppdatering 091229 funktionen är till och från fortfarande tveksam. Fungerar ibland och ibland inte, det verkar hursomhelst inte vara kvaliteten på artiklarna som är det avgörande. Nu är hursomhelst vårt inlägg om Aitelluscensuren återigen borttaget och syns inte längre. Vilket ligger precis i linje med andra erfarenheter. Att inlägget låg kvar en stund efter att det skrikit sig på plats kanske hade mer att göra med att man inte ville stå för det man praktiserar.
Läs även andra bloggares åsikter om aitellus censurhelveten, Gammelmedias roll, kuken, Kontroll,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *