Oförståndets flytande grimma – idioterna funderar

Ja jag känner det mer än vällovligt inspirerat att spamma alla med omkretsen av mitt egna oförstånd och allt man inte förstår, så ni fattar att det kommer att  ta ett tag, eller rättare sagt aldrig ta slut.

Flytten har gjort att de rent tekniska frågorna har kommit i förgrunden så jag känner mig manad att tala i telefon om mikrofon ecklesiastik dagarna i ända, eller kanske tvärt om.

Saker jag funderar över just nu: (jätteintressant va?)

-Varför alla felmeddelanden från 90% av besökarna som säger att feeden inte kunde nås, sidan kunde inte ses etc,  feeden fungerar väl?

-WYSIWYG editor som fungerar bra att editera bilder i etc? Finns det en sådan som kan fungera bra i praktiken? Testar just nu Scribd som är mycket smidig på vissa saker men inte kan annat. Geek girls and da Gecko. Ja till och med Gleoog, vår nya jättebaby.

-Varför försvinner alla arabiska och kinesiska skriftecken i wordpress? Inget överlevde flytten och lägger jag tillbaka dem så omvandlas de till frågetecken.

-Wordpress har just den där funktionen med sidor och kategorier som känns helt nytt, känner mig ganska så osäker på vad som ska vara vad, trotts en del bra svaroch tittar på hur andra gjort, men det kanske kommer ? Känns ganska viktigt att vara klar över det för att få en bra lösning när materialet ska strukturerar och göras åskådligare, vilket det till stora delar inte är idag.

-Kategorisering av missbruk sker idag på väldigt underliga sätt tycker jag, missbruk av substanser kallas missbruk men missbruk av funktioner, funktionalitet  eller människor kallas inte för missbruk utan kultur. Är det alltför förvirrande att kalla alltsammans för vad det egentligen är  – Missbruk?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *