Metamfetamin?

Metamfetamin video. En liten närmare titt på vad som händer efter att ha tagit metamfetamin en längre tid i höga doser. Verkar kanske inte alltid sådär mysigt rakt igenom eller vad säger du? VARNING för grovt och ovårdat språk i videon. Människorna säger vad de tycker. Till skillnad från andra som gör som de vill men säger det som låter bra. Som vi tidigare berättat så löper personer med ADHD större risker vid ett missbruk av metamfetamin, vilket leder fram till en ännu sämre funktion på dopamin-systemet, även om det på kort sikt kan verka vara bra.

Metamfetamin – the faces of meth

Klassiker om vad som händer med metamfetaminmissbrukaren, åldrandet och tänderna. Blicken, huden och ödesränderna.

Meth större hjärna med mindre innehåll

Vad som händer i hjärnan hos Meth missbrukare, hjärnan växer på grund av att den svullnar och densiteten på dopaminreceptorerna regleras ned. Men också att metamfetamin rätt använt kan vara bra samt varför. Skillnaden mellan enantiomererna hur hur otroligt olika de verkar.

Metamfetamin -The most dangerous drug in the word

Hel dokumentärfilm från National Geographic om världens farligaste drog: Metamfetamin. Den här dokumentären kanske om inte annat kan förklara lite av varför Metamfetamin fått det rykte som det har, vilka konsekvenserna av ett missbruk blir osv. Även om dokumentären inte alls förklarar att personer med ADHD löper en ökad risk att fastna i ett metamfetaminmissbruk och att det på sikt kommer att göra problemen mycket värre tack vare att höga doser reglerar ned antalet och densiteten på dopamin receptorerna. Så att det som frälser dig också kommer att döda dig har kanske aldrig varit sannare än här.

Metamfetamin de direkta & indirekta skadeverkningarna

-Se Oprahshow nedan om metamfetaminmissbruk
-ohämmad sex med främlingar och sambanden

Fler och fler rapporter kommer om metamfetamin eller crystal meth som en del föredrar att kalla det men skadeverkningarna av ett missbruk direkt säger kanske inte så mycket om de indirekta skadeverkningarna av missbruket, vilket varit väldigt vanligt och utbrett i vissa kretsar i bland annat New York

Marknadsföringen av Metamfetamin till gravida

Den Pengakåta pillerindustrin har genom åren haft en rad smaklösheter för sig förutom att dölja resultat som talar till sitt preparats nackdel så manipuleras och har det manipulerats en hel del igenom åren. En speciellt intressant grupp att kränga “de nya supervetenskapliga” produkterna till har varit kvinnor, ofta med någon skavank som medicinjättarna inte alls varit sena med att marknadsföra med vetenskap som täckmantel. Det kan vara den feta kvinnan, den okåta kvinnan, den otacksamma kvinnan eller bara kvinnan som inte hinner med att städa rent i hemmet. Eller varför inte suggan som blivit på smällen och fettnat till? Behöver inte hon lite metamfetamin?

ADHD och Missbruk

13 reaktioner på ”Metamfetamin?”

 1. Wow, this is the best one ever. To just se Oprah (possibly an old crack enthusiast) talking about meth. She probably knows very well what she’s talking about…

 2. Nice post !
  But theonly way to to separate the greed of man from the hands of this disease is to go throught another state of matter. It’s a matter of fact, that’s the only thing thats matters. The secret of seeing, it must be light alexa is to bright

  Anyhow, if anybody familliar with life, please tell me more. Have a good day & Good luck in the Coma Cluster!

   1. P-O – Check this out and spend a few days reading EVERYTHING, take a BIG bite out of everything.

    And here are the keys:

    William Cooper – author of the book ”Behold the pale horse”

    *chemtrails*

    *morgellons*

    *sublimial messages*

    *HAarp* and *EISCAT* (the lil fucker machine that resides in sweden)

    google and youtube are the tools wich unlocks stuff with the keys ive given you above.

    Least but not LAST:

    GOOGLE.COM <–:: Go ahead and take a crack on the finding and the tests that are done with chemistry technics. And do this after after checking the other stuff first,

    Ignore or what the fuck ever, but you seem to be someone that are looking for an answer wich you dont know how to formulate the question so the answer is satisfying for the inner most instinct need for an answer. Meaning the answer never get acrossed. Listen to you gut feeling, is this something that could help you "ask the right qestion"?

    Peace out

    1. Tack intressant algoritm på spam kommentarerna, kanske se lite mer sofistikerat ut med namn land och plats vilket nog är ganska lättautomatiserat.

 3. Hejsan!

  Jag har ADHD och har vart ett helvete i skolan att sitta och ta in allt som läraren säger så gick ut skolan med låga betyg och trots jag fick min diagnos tidigt samt man ville placera mig på särskola. Jag tycker det är diskriminering att placera folk med ADHD, ADD, DAMP och Aspbergers med dom som är cp skadade, mongolider samt downs syndrom.

  Min mamma kämpade och jag fick gå i vanlig skola men då jag har vart hyperaktiv har jag haft svårt att sitta still i skolan samt ta in allt som lärarna säger. Någon mer som haft samma problem? Har haft dom problemen tills för 2 år sen då jag började ta Tocorienols och nu tar jag in det mesta som sägs när folk pratar med mig. Jag är själv egen försäljare till Tocotrienols och är det någon som vill veta mer om det får gärna kontakta mig på e-mail:ahlstrom77@live.se

  //Mattias

  1. Hej Mattias!
   Man kan se det hela från andra sidan också, barnen bör väl ha rätt att se hela den värld de kommer att växa upp i?`Där finns det barm med cp adhd såväl som barn utan egna ben. Det svåra tricket är väl snarare att göra det bästa för varje individ utifrån denna stora bladning av egenskaper, personligheter.

   En sak man gjort är att hävda att en del personer har särskilda behov, vilket självfallet är en förlängning av handikapp tänkandet. Då behoven sällan skiftar bara sättet att tillfredsställa dem. Att tvinga barn till stillasittande under den period i livet då de har som mest spring i benen visar att pedagogiken och skolans hela fundament har mycket att lära. Tyvärr verkar idé och lärdomshistorien visat en låg bildbarnet när det gäller att ta tillvara vad som skapar starka individer som vet att värdesätta det viktiga och inte bara kunna rabbla priset på allt, eller skapa en arme av avmätt likgiltiga som mediavant urskuldar sina missgrepp med övertonad emotion.

   Förstår dock inte varför du skriver detta under den här fliken som inte har mycket att göra med det du skriver om.

 4. Pingback: Metamfetamin i vanliga kosttillskott? | kosttillskott bra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *