Kukförlängnings Bibel – Halleluja i bastun

Bibeln är här
Många har frågat efter den. Många har längtat. Freud snackade om den och sa att många ville trycka den i sin mamma men gjorde han själv någonsin det? Någon kanske säger att visst! -Kvinnor är vad som ger mannen längre dick. -Sorry baby en del killar får hängpitt av kvinnor.

Insha’Allah säger en annan och tycker det finns bättre böcker än bibeln samtidigt som denne inte alls är speciellt intresserad av sex utan mer som en bara helig man, vandrar i denna världen utan att smittas av den kristna rasismen eller dess intolerans mot mycket annat.

Fräsigare spett, köttigare drule, fetare stång. Pjong pillijong!
Nu är den här lagom till påska, eran egna lilla kukförlängnings bibel. Med penisprolongerings metoder som fungerar enligt vissa. Vi har dock inte prövat några av teknikerna (suck) utan ger er denna bibel med hänsyn till att delar av våran läsekrets är så kukfixerade men samtidigt älskar att kalla alla andra snuskiga. Här har ni kukbibeln, ta nu och titta på kukarna och framförallt lär dig hur du själv mäter storleken på din egen penis. Rör inte min kompis eller vad är det man säger? Det finns en del som säger att många män saknar en ordentlig och nära vän det finns andra som säger att alla män har en bästis.

Peter den lille blev PETER den store på lunchrasten
Läs om det nya snabba sättet att få större snopp ( inte att byta kille nu alltså) utan att gå till läkaren och få en syntetisk hyaluronsyra insprutad i organet och därefter blir dicken bättre på att suga åt sig vatten… och ser därmed större ut. Macrolane heter preparatet, det kommer säkert igång en svart marknad för kukförlängning snart. Kanske dröjer det ett tag för den diskreta mannen som vill ha en robot som sticker sprutan i dicken i stället, för att slippa all mänsklig kontakt.

-Förut tyckte jag det var jättefjantigt att plastikoperera sig. Nu går jag runt med min stora kuk och ollar allt möjligt, sprutar och mår bra säger en anonym källa till bloggen. Vi litar dock inte alls till källan kanske vi behöver tillägga. Varning bibeln förevisar äkta penisar, vilka förvisso kan vara stötande men framförallt är så under samlag, när den så kallade juckrörelsen utförs.

FETARE RIBBA –Ooops länken verkar ändras ganska ofta. Originaldokumentet verkar vara borttaget och vi har därför länkat till ett liknande.

Männen också nu på större allvar stegar i förställda plastikvärldens nypolerade era. Alex Schulmans nya bok skynda att älska 1 2 handlar dock mer om hans ursprung, med de orden vill vi passa på att upplysa våra läsare om att Kuk nu finns på världsarvslistan SvD 1 2 Kuk ligger givetvis vid Papa Nya Guinea.

Youtube om ADHD
Om ADHD, Concerta Metylfenidat m m.
ADHD på Video Klipp
om ADHD, Metylfenidat – Concerta, bipolär sjukdom, aspergers syndrom.

2 reaktioner på ”Kukförlängnings Bibel – Halleluja i bastun”

  1. Någont utanför ämnet men ska du kanske till Kiviks Marknad nu i veckan? Tänkte nämligen göra reklam för min nya butik men vet inte hur jag bör genomföra det bäst.. Överväger flyers men är rädd att många kastar dem. Någon idé?

    1. Kanske är något utanför ämnet men jag la in en länk i ditt inlägg till Aandagsgebreksindroom som är typ ADHD på Afrikaans. Kanske är det bättre med hooters i stället för flyers? Jag har verkligen ingen aning helt utanför min lilla inramade hink, liksom.

      Spannmålsgröda är det enda spontana jag kom på i detta begränsade tidsrum.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *