Kändisar med ADHD II

Matt Morgan är en Amerikansk brottare som är välkänd för många i stora delar av den engelskspråkiga världen. Här berättar om ADHD och vikten av att behandla den i tid.

En annan Kändis med ADHD är Ty Pennington från Extreme makeovershow home edition.  Vi vet några statistiska resultat av obehandlad ADHD, vilka kan vara ett tidigt utanförskap och ökade risker att hamna i ett allvarligt missbruk.

Vi vet också att en del älskar att ifrågasätta att en del barn med problem får hjälp – men kommer de någonsin med något konstruktivare än att klaga och kasta skit? De försöker diagnostisera ett diagnossystem genom att säga det är fel att sätta diagnoser. Men inser någon av dem att de just när de påstår det också har satt en diagnos på hjälpsystemet?

En del menar att det är fel att mäta människors prestationsnivåer, för människor som mäter delar in människor i fack. Till dem vill jag bara säga grattis. -De personer ni påstår delar in människor i fack, har ni just nu själva delat in i ett fack. Tänkte för några år sedan trycka upp något 1000-tal wettex disktrasor med texten – Mannen som gav disktrasan ett ansikte, mer för att visa hur livet ibland kan suga hårt och komma nära.

Man hänger på sin kran och droppar som varje hems slitochskäng. Ibland ligger näsan i blöt för länge och då uppstår ibland en liten livsglad svamp av förruttnelsetrådar. -De eh grönt hörruh, älskar hörnen och smulan.

Nerifrån kröken hörs en bubblare.

Intressant, Läs även andra bloggares åsikter om ADHD och ADD, Kändisar med ADHD, Kärleksmelankolisk genomklappningssylta, livets sociala stylta, de upphöjdas kritik

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *