How real is real

Eller hur verklig är verkligheten. Hur ser mekaniken då ut i verklighetens sociala konstruktionsgrunder? I det subdialektala paradigmet vädras åsikterna i  slaget om den diskursiva trosbuddhans dallrande fläsk, närhelst det läskar.  Bjällerfläsk låter det då rakt inte i de paradigmtalande diciplinernas frekventa evolverande av återfödd meningslöshet.

Lite mer teflonlatex, tack. Kanske också något snabblubricerande hydraluttryck vilket rent tekniskt skulle kunnas synkas med åååh åååh lätena.

Fördigställandet av BradOx Naturclich-BITTE – 550, som nymodigt kåtsaftskållad fitthålssimulator har dock kvar några tekniska konstruktionsdfetaljer för att kunna bli en verklig glidare i smeten och penetrera aktiemarknaden uppåt OMX och Wall Street som en riktigt La Dolce Vita. Förvisso är den ständiga drömmen om den AIDS-fria robothoran alltid närvarande i pneumatikrören, hydralojlorna och slangen, men någonstans måste vi också tillsammans en dag resa oss upp och säga något annat än:  ”Godis är gott”

A4, hålslaget, brevkniven och häftklammern. Själva grundformatet för urholkandet, uppsprättandet och sammanklibbningens standardformat. Och va ska du ha till mat i dag då min lille vän?

Så många ryggar tillbaka för så lite, det är väl bara att följa den svarta pilen? Gå och ta dig ett bad.

Återuppfinnandet av den Socialpedagogiska realismen är en fläskläpp i rätt riktning vilket både De La Croix, Descartes och Christer Pettersson tycks vara i samförstånd med. Men är verkligen falsifierandet av hålföringen i linje med de uppgivna föresatserna? Eller är den som träffas utav den postmodernistiska puffrans utttrycksfullhet likförbannat skottskadad? Inom ramen för de kontextuella begreppens hölster tänker empancipera djuplodningen kring eftermälet av den konceptuella träffpunkten, dö och sånt.

Vad kan man egentligen mer göra än att dö? Tja, ta reda på om det finns ett liv före döden kanske går för sig? Ok, men då går också jag och blir tjock, hare fina fisken!

-Nu kan du dra!

Läs även andra intressanta och välartade bloggares åsikter om Kåtsaftsskållad, fitthålssimulator, AIDS-fri, Robothora,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *