Gud säger att äktenskapet bygger på prostitution

Hej snackade just lite med gud och bad om en förklaring till vissa saker som brytt min lilla hjärna en tid. Som alla tidlösa stolpskott är det ofta osäkert vad som kan komma ur telegrafvirket, men idag verkade frågorna dock gå ribba in och tur varden väl det.


Äktenskapets historiska grunder

Efter att ha analyserat de historiska grunderna till äktenskapet som samhällsfenomen och relationsfundament kan vi konstatera att den här gången hade faktiskt gud rätt. Äktenskapet är det vanligaste sättet att på grund av sin sexuella attraktionskraft betinga sig materiella fördelar. Vilket i nästan samtliga fall också leder till sex mot materiella fördelar.

Vem horar vad?
Vilken kvinna kan egentligen ärligt säga att de inte utnyttjat sin sexuella attraktionskraft för att betinga sig materiella fördelar? Vilken man kan egentligen säga att han har låtit bli att hora för sina egna drifter? Att sälja lösnummer är numera inte bara förbehållet journalisterna utan kan även ske genom att sälja sina sexuella tjänster till lite flera än den normala kristna prostitutionen erbjuder. Ni säger väl inte emot gud nu också era negativa jävlar? Eller det kanske inte ens är en option på trosmarknaderna?

Neo och de nya bryr sig mindre och mindre om språkets påstådda innehåll, när det gäller så vet de att både kniven och skalpellen är bättre kontakter med verkligheten, väggutagena ser ut som gristrynen men vi ormar har lärt oss att slicka i dem sa gud och stirrade med ögona i kors. Hör också Socialstyrelsen prata om talets betydelse eller något.


Golgata är hebreiska och betyder skalleplatsen sa gud och pekade med 10 fingrar mot sitt övre huvud. Och korsfästningen sker inom er. Du är spelet där allt sker. You are the playstation. Nasandets rymd.

Det största horeriet är språket
Gud sa, vem fan bryr sig om språket nuförtiden alla vet att de flesta ljuger, man sparar in pengar och allt blir alltid bättre, så vad tror du egentligen på när du vet att bedragarnas bästa vapen är språket? Försvarsindustrin utgör de största hoten med sin välinövade blick för paranoiditeter, du tror väl aldrig att den kommer att se sig själv i spegeln sa gud och ollade stänkskärmarna på en gammal Folkabuss med ett ihåligt skratt, nejdu precis när spegeln närmar sig så uppfinns ett nytt hot. Det är därför det är så viktigt att hålla paranoian vid liv inför de enorma terroristhotet överallt. Har du själv inte sett en misstänkt bomb någonstans? Kan inte allt vara en misstänkt bomb?

Gör upp med samhällets skitsnack om att inte tjäna medborgarna utan sina egna organisationers självändamål. Det drabbar dig alltid men sägt oftas vara riktat för att du ska få det bättre.


Wolkswagen sa gud och önskade människan trevlig resa, buss buss, gamla ollare. Om bilismen äro ett taskspel av gamla blommors nektar, vad äro då guds huvud mot 10 oljefat. Sa gud och drog underbyxorna av religionerna, du ser alla har de viljat säga vad jag har sagt, men ack så blindfälligt kört meningen i träfrack.

Språket i sig självt är ingen hora men däremot kan användandet utav det vara.

Valenselektronernas G-skal
Det är väl egentligen det som det moderna samhället i stort bidraget med, prostitutionen, kriminaliteten och dubbelmoralen kryddat med lite droger på toppen och en rejält ambivalent drogpolitik. Så ni må tro att jag blev väldigt förvånad när gud nu senast när vi träffades sa att äktenskapet i grunden bygger på prostitution och så har gjort sedan urminnes tider. Men säg mig kära läsare vem kan säga emot gud med en sådan ollande urkund?

Åååh jag önskade att jag var gud
ååh jag önskade att jag var det allsmäktige

Sen kom tidningen nästa dag och gud bars ut på bår
Gud satte en kula igenom skallen och lämnade ett brev.

Här går allt runt jag gömmer mig i atomen, i planet systemen
och kulan kan du aldrig få. Men so long.
tack och hejdå.

Tiden går ibland som en åtta vänta inte med att kyssa mig tills jag är liksval sa ålen i bäcken, jag svalde utan att tänka på min tunga eller magsäcken.

drunkna du också i ankdammen runt Gud, Tusen och en natt, Ali ben Hassan, ÅlefeskarnsVals, Horsmuttar, Språkeldens ljugbåt, Oljefat,

Tids nog vickar också dina tankar nog på stjärten och lägger en kringla i spat.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *