Dyrka paranoian

Äääntligen!
Så länge jag väntat på att stockmarknaden skulle ta sig, men reporäntan verkar ha satt ett par käpphästar i vägen för en riktigt saftig uttrycksmassa som kan diversifiera skyddet mot en retrohednisk stjärtdyrkan. Vilken skulle vara en förfärlig skithusdiktamen för di börslärde

Inget helgon är som CAC-Hålet en oändlig visdom

Funderingar runt CAC-hålskanten

Dyrka inlåsningen ASSA ABLOY, så lever korrosionen vidare.

The spirit of Ecstasy, eller exstasens ande som så vackert pryde Rolls Royce  motorrum. Ibland har jag inget att säga, men då kan jag viska för mig själv: Brum brum. Den som har svårt att träffa den rätte sitter väl ändå inte så fast i sina fördomar att denne inte skulle kunna tänka sig att dyrka CAC, alltings början och alltings existenskonvolut.

Det enda viktiga är att ni låser in er och bajsar! Det är verkligen jätteviktigt. För när ni blir tillräckligt inlåsta i era tankesjukdomar, så baktalar arslet ert överjag. Över hela jorden. sitter ständigt tusentals efter tusentals människor och bajsar just i detta nu!

Och alla tror de att ingen ser dem, alla tror de att de är ensamma. Men de har inte sett vad som egentligen står på dörrna va?  WC!

WEE SEE

Det finns nu inget du kan göra åt det.

paranoian, Dyrkandet, Låsningarna, blåsningarna, bingohallarna, och mera ska du se. Ty så e de. Vi ska sälja kätting och du ska bedriva länkhor. Gud vet bart du bor. och jag har en storebror. Det gäller dig också. alltid U2. Gradiositeternas ände U2.  Men gräshoppprna kommer slutet U2. Människorna har sedan ingenstans att ta vägen. U2.

4 reaktioner på ”Dyrka paranoian”

  1. Eh, ok det verkar vara lite rumphuggna meddelande där va?

    Eh, jao, vi håller på och belyser saker och ting lite inifrån och utifrån… Kanske är det också lite väl mycket ironi ibland. Men visst tål det också att fundera på.

  2. Åh ironi som är min specialitet ;-) *inte så mycket :P*

    Ang frågan så hade jag Hepatit C genotyp 1, jag ingick i TTG1-studien och tog pegasys 180 mikrogram injektion 1 gång per vecka och Copegus 200 mg tabletter 5 om dagen. Jag blev sjuk efter första sprutan sen nästan ingenting.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *