Dogmatikens normativa burspråk

Tabernakel 13
Neurotypin (neurotypisk personlighet som utför något ojektrelaterat – eftersom det är allt neurotypin kan göra) har en lång gammal fängslande vana att slå in allt in små rosettprydda ”såhärärdetpaket” gärna med en lite rosett på där det står skrivet ”för att hjälpa dig” På diagnosbandet Asperger står det dessutom: Stereotypa inslag eller något sådant. Ett faktum vilket antagligen aldrig kommer att upphöra imponera på mig och några till i min omgivning. Allt som avviker från normen kan alltid vara stereotypt, lyssna till dina hjärtslag baby.Hur stereotyp är inte alltets grunder i funtet? Dig i tal och skrift bokstavsbarn, eller digital åsk drift, hör du dina nerver? en massa ettor och nollor eller bara variationen mellan något och icket, hur djupt stereotypt är då icke det? Det finns i och för sig en sak som är stereotypare och det är vakuumet inget följt av inget och därefter inget. Det är den egentliga stereotypin, men finns den och är fördomen om den sann? Nej, i vakuum händer det helt enkelt en massa för där finns inga hinder, det är din matrealistiska syn på energier som begränsar vakuumet från att ta sin rättmätiga plats i din skalle, de är från vakuumet de flesta ljus brukar komma till dig på natten, den där lilla wolframtråden inuti glaskupan som glöder i ett vakuum och ljus varde det. Och vad som då händer är att den oändligt motståndslösa kapaciteten i vaccum intet ligger bakom allt du ser.

Atomerna som du är byggd av består till största delen av just …… Så varför inte lära känna din största beståndsdel. Vare sig ljus eller verklighet är speciellt neurotypisk. Sedan är resten reflektioner.

Neurotypisk fettisdagsbulle
Vilket äntligen gav oss anledningen att presentera AVS – amerikanska vakuum socitetens pdf sammanställning vilken AVS Vacuum Teknologiska Division och Amerikanska vakuums-älska-pets historiska kommitté varit med och sammanställt med anledning av Benjamin Franklins årsdag.

Vad säger ni om den gamla stöten? Mer om amerikanska vakuum sällskapet Axla delta egenskaper eller kinematiska egenskaper i tvådimensionella vakumfält. NU blir det mera kaffe.

Läs även andra bloggares åsikter om dogmatik, Neurotypisk, vakum, amerikanska vakum sällskapet, amerikanske vakum sociten, äntligen blev den postad ändååå… ;)

2 reaktioner på ”Dogmatikens normativa burspråk”

 1. Efter att jag skummat igenom ditt hak då, samt läst vissa grejjer mer ingående så.

  Ditt engagemang emotionellt för omvärlden är ju otroligt. Det är jätteskönt att någon reagera på samma sätt. Jag hoppas bara att du inte går under i allt elände som många av oss gör.

  Det här att vi ser helhetsbilden mer omfattande tack vare att vi snappar upp information och kunskap otroligt lätt och mycket, samt använder vår logik och intuition för att lägga ihop det. Att man förutsäger ett helt händleseförlopp som en handling startar.

  Våra hjäror funkar ju så, jobbar med sannoliks teorier och går igenom olika potenciella händelseutvecklingar.

  Men men, det här lämnar en totalt ensam i sin förståelse, omgivningen ser inte och förstår inte på samma sätt som vi. Dom saknar förutsättningar och är funktionshindrade i detta då lol.

  En sak jag undrar om då. Att du inte har tittat på, Evolutionsbiologi och arkeologi, genetik (vårt DNA), tidig historia och utveckling tills idag.

  Men det här visar helt plötsligt en helt annan bild av oss, mer än NPF osv.

  Man förstår plötsligt varför vi inte är som dom dära NT. Det är jäkla svårt att inte vara bitter emot dom, för det dom tar ifrån en, och utsätter en för.

  Även om vi ser likadana ut så är vi helt annorlunda på insidan. Nervsystem, Neuronät, Minne, Hormon balans och signalsubstans balans, vår fysiologiska utveckling följer en annan takt, vi lär oss att gå och springa med andra funktioner. Vi har en egen social kultur, relationer inom gruppen oftas osv osv osv

  Det här med bokstavs diagnoser är bara en liten sida av oss. Dom beskriver vårat latenta sociala och naturliga beteende i samma miljö som NT. NT klarar inte av att anpassa sitt beteende som vi gör, så vi får ta smällen.

  Varför problemen försvinner för oss grabisar är pga att man kan ju inte ha Adhd om man inte är 2 i samma rum, och kastar man ut NT personen så blir man frisk.

  Dom håller ju på att dabba med neurologi lite för att det ska komma fram att det är konkret fel på oss, men det håller väl att rinna ut i sanden. Tack vare att biologer har börjat kolla våra gener så biter neurologerna sig i svansen. Det finns istället otroligt mycket material som visar att vi fungerar precis som vi ska neurologiskt och genetiskt.

  Om man inte gör som NT och klacifiserar människan i raser.

  Utan indelar oss i genetiska arter och underarter, precis som vi gör med resten av allt levande så blir det ju ganska så tydligt att vi skiljer oss såpass att vi är en helt annan underart. Om denna info skulle komma fram någonstans så skulle det få helt otroliga konsekvenser, inte bara för oss i nutid, utan helt plötsligt så underminerar man alla världs religioner, och hela den kända historian och bilden av människorasen dom sista 500.000 åren.

  Well well, jäklar vad lätt det är att skriva mycket :) Men hur som helst så tycker jag att du är en helt otrolig person, lita på din egen intuition, du har verkligen rätt i mycket.

  Det mesta av det jag säger verkar ju vara rena galenskaper pga att vi lärt oss en helt annan världsbild. Men om man samlar ihop alla bitar så kommer det här puzzlet fram och helt plötsligt så hajjar man alles, vilket är himla spännande.

  Mvh, Mikael. Jag bor på

 2. Jepp, ibland kan till och med jag läsa mina egna tankar.

  Men det är klart det blir mycket bak i mitt hak. Än får man tydligen säga lite av det man tycker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *