Det går utför med liknelserna

Från stuprör till hängränna
Först på dygnets andra timme (efter det normativa tolvslaget) ska damernas slalom starta och de linbaneuppburna krämarna glida nedför som tomtebloss i den frusna vattenöknen. Nja, njo anja kanske kommer hon också. Mina tankegångar dras ibland till hur de insöandet får de krämaktiga glidarna att kana utför, är detta verkligen den yttersta techno-religiösa tele visionen? Nja njo atchsoo.
Milda Moses
Vi ser Salomon-glidarkäppen som en super-halal teflonhinna glida förbi när damerna skakande av spänning sväger sin stjärt i bjärta kast för koreografin i ett socialt umgänge vilket sedan sänds till fjärran länder för avsyning hemmavid i den himmelska rektangeln trygga avskärmning. Sakta ser vi vinnarens skida resa sig upp för att reklamera din vetskap om att du inte har bra förmåga att ta reda på sakförhållanden av dig själv, din dumma jävel. Men det kan också berätta om vilken typ du är i den stenografiska bokstavsläran som på senare år mer och mer har kommit att ersätta den normativa skändningen av alltings föruttnande ändelser.
Rådgivningsbyrå?
Man behöver faktiskt inte alls vara en big bad boy för att få en bra tjej. Det vet många lesbiska! Ska vi starta en rådgivningsbyrå för känsliga ärenden måntro? Planeringen av våran eventuellt kommande: fråga DAMP-expertbloggen om skenheliga personers känsloliv kontra Jesus och vikten en del upplever av att ha ett finger i arslet när de blir knullade, är det verkligen rättmätigt om man samtidigt vill bli tagen på allvar? Hur skall i så fall frågeställningen penetreras i utförslutet av de normaljämlika genusstupen på pärleportarna innan målgången? Vi är måna om att hålla den prudentliga ytan så fin som möjligt, vad som sedan finns innuti det skiter väl de flesta i.
Råd om hur vi ska bli bra rådgivare emottages tacksamt
Bli senil till ljudet av Träning, glidare, Teflon Hallå, Rumpskakare, Neurotypiskt utförsglid utan diagnos, Insnöade, det går utför med alltet, snälla drunkna med oss. . kryp.

Därmed har vi inte alls sagt att SBU´s kommande rapport om metoder inom psykvården kommer att skåpa ut psykodynamisk terapi vilken kommer att framställas som i avsaknad av större bevisvärde rent evidensmässigt. Då till förmån för KBT.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *