Den svarta humorns handlag


A

Flickr, VideoKlipp,

Alla stadsbesök passerar ingemanslandet

Svart humor hjälper det vita handikappets skenbara rikedom med insikter om demokratiska pricinper inte bara att marknadsföra dem och göra precis motsatt. Vi får väl i och för sig avvakta och se om resultatet av obamornas besök blir något mer än ett lösnummersäljande jippo samt jippi-jai. Sex Pistols sjöng redan för länge sedan good save the queen an old fuckning queen. Men Fru Obama Healade hela kungahuset med sin magiska handpåläggning.

Skriva och tro sig veta
Jag har just just lyckats inbilda mig att jag gått journalistskolan så jag ska också kunna läsa in precis vad som helst i alldagliga händelser och känna mig klok trotts att alla resultat i praktisk mening pekar åt ett annat håll. Ska sanningen fram har jag aldrig egentligen haft något att säga, aldrig varit speciellt vacker. Vad kanske det värsta är att jag heller aldrig ansträngt mig för att bli vacker. Jag bajsar ganska regelbundet, någon gång per dag brukar det bli och har allmänna intressen. Tittar jag på Svennis som är superhjälte ena dagen och ett landsförädande praktfiasko andra dagen så står det ganska klart att livet har sina upps and downs, själv sitter jag mest här i klocktornet och vrider upp fjädrarna och luktar på dammet. Kanske ska jag köpa en spegel och kamma mitt hår?

Vill du komma och tvätta mina fönster, så att jag ser bättre ut?

Många är så snälla och vill hjälpa till på andra vis, men nej tack
Det var väldigt osjälviskt tänkt osv, men troligen verkar det inte lösa världsproblemen
Om den nu är så saliggörande varför inte testa lite själva? Eller fungerar sanningen bara åt ett håll?

Det mesta är som vanligt, representanterna för det katalogiserade massmördandet och heliga krig predikar sin fredlighet utan att lyckas se bara några hundra år i backspegeln. Kritiserar man så kan man vara gnällig och vem vill väl vara det? Så jag tar min tid med ro och dör ett ögonblick i taget precis som människor gjort i alla tider. Man vill ju heller inte bli stämplad som negativ, eller hur. Alltså måste du hålla med om det rotfyllda vanvettet tack vare att dess yttersta lilla grenyta säger något hel annat när den plötsligt får fart av vinden och piskar morgondaggen av gräset. Fräser det i dungarna, vussan lull?

Ibland kanske någon av en slump börjar undra: tröttnar inte döden?

Aschberg och Fylkning marscherar stolt vidare i Jarls namn. Bertan brukar inte vara så talträngd så han kan berätta. Ibland verkar livet dyster men då kommer ju twitter in i bilden och gör allt genast så jävla mycket bättre, visst.

Lär dig att förstå din intressanta död, varför inte börja vid dess historia?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *