Cooping with ADHD


ADHD bok

I Bok-stavlig Bemärkelse kommer nu Cooping with ADHD. En introduktion på Engelska om ADHD och vad man kan göra. Berätta gärna vad du tycker. Ur innehållet:

What is ADHD? 5
What Causes ADHD? 11
Not My Child
Dealing with Your Feelings as a Parent 13
To Medicate or Not to Medicate 16
Specific Medications 18
Behavior Changes 20
Families and ADHD 27
Parenting an ADHD Child 31
Your ADHD Child’s Self Esteem 34
Anger and ADHD 37
Adult ADHD 41
Teaching an ADHD Child 48
Finding Support 58
Conclusion 59

Kunskaperna finns men praktiseras inte
Självklart skulle det vara bra om det fanns en aktiv organisation som på riksplan drev frågeställningen lika aktivt som andra förbund driver sina frågor. Men det verkar dröja, det verkar viktigare att agera mot kritikerna än att göra något konkret åt dess orsaker.

Coping with ADHD

Publish at Scribd or explore others: Academic Work Health & Medicine children ADHD

ADHD är något man föds med. Inget som kommer plötsligt flygande som en större olycka, men vi har nog alla på ett eller annat sätt inbyggda svagheter i oss även om många av oss slipper att få reda på dem. Bloggen hälsar Magdalena tillbaka hem och att allt går bra, så att livet kan dansa vidare.

För visst går det lättare att dansa med någon som man ägnar sin uppmärksamhet, problemen uppstår man har svårt att styra sin uppmärksamhet, liksom ett annat sätt att reflektera ljuset, som en tatuering från huset där man bor. Om tillfrisknandet berodde på att några bett som galningar kanske man kan undra varför de inte ber likadant för resten av mänskligheten.

Läs & flukta intressanta ADHD, Attention Deficit Hyperactivity Disorder, Coaching, Cooping, bok,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *