Bredden är en höjdare som vinner i längden

Dimensionalitet
Blev mäkta förvånad när listan på vad som påstås vara de mest betydelsefulla bloggarna, några är bloggar jag själv brukar besöka och tycker är riktigt bra, vet i fan om man börjar bli gammal eller lagomt sölig men det förvånade mig ganska hårt, att säregna och personliga bloggar vilka fräter med de gamla kulisserna eller står för en strukturell utveckling bort från den gamla unkenheten också kan vara i mittfåran. Det är sannerligen ett friskhetstecken eller så har jag bara blivit senil, något är det, någon typ av dimensionalitet har framträtt.
Trollhare och psykbryt hade jag inte alls väntat mig, trodde de var alldeles för långt ute på kanterna för att få plats, men ibland blir jag positivt överraskad, bloggandet verkar faktiskt fungera och främja bredden inte bara fjanteriet, rövslickandet eller svartvita nötskrikare. Hittar flera ( i mina högst enkelsidiga ögon) trevliga bloggar högt upp på listorna vilket i sanningens namn är rejält förvånande om man aldrig brukar hitta något i topplistorna. Badlands Hyena, måste väl ändå få tackas för ett och annat skratt och sinrikt lindad tankekaramell, fastän de hamnade på en annan toplista. Men visst är det intellektuellt stimulerande att några som gör det lättare att andas också uppskattas för sin praktiska trädgårdssötsel. Det finns självfallet en massa andra bra bloggar på topplistorna men de här förvånade mig…
En del tidningar har skrivit om det priser och topplistor bland annat Hälsobutik. Eftersom alla läsare säkert undrar över vilka 12 språk twinglys top 100 pressrelease gått ut på kan vi scoopa och meddela att den gått ut på engelska, Svenska, Finska , och 9 språk till … :) När aftonbladet skriver om det finaste priset i bloggsverige så verkar det vara deras egen tävling, tja … självkritik kanske inte alltid utmärkt alla delar av journalistiken.
H
 Hälsokost
O

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *