bilder Concerta och Metamina

Testar å bli lite mer hemma här posta bilder å få det att se ut som det är tänkt. Misslyckades i dagarna med att få ut de kinesiska tecken och ser att de arabiska är svåra att få fram. Inget av inläggen med avvikande skrifttecken verkar ha överlevt speciellt bra. Hoppas dock att den ytterst spammiga och helt ofrivilliga RSS-överskriften där blogg namnet återupprepas några gånger snart försvinner, har rotat runt i inställningarna men verkar inte ha fått bort källan till att programmet gör som det gör, men något stabilitetstecken kanske det inte heller är när program gör något de inte är tillsagda att göra. Men visst ser det spaaaamigt ut med ADHDHDHA i en oändligt seg upprepning speciellt när man vill skriva något annat.  Ja många tekniska saker det där, ibland känns det som om penna och papper skulle säga mer.

Ja, det var dagens teknikrunkeri. Många saker i inläggen verkar i vare fall fungera nu efter flytten.  Dock hänger sig Internet Explorer ofta på den här platsen, är det några andra som upplever liknande problem?

Ovan Metamina 5 mg

Ovan Metamina 5 mg och en Concerta 54 mg

Concerta 18 mg

oroa er inte det kommer nog snygga bilder ordnade och fina också vad det lider, nu gäller det mest att få tekniken att flyta på  och kännas någorlunda naturlig eller rimligt skön att ha att göra med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *