Amfetamin fungerar bra på månen

Hej Spejs

Mina damer och herrar, ärade församling. Vi har samlats här idag ute i tidsrummets hörn. 40 år har nu gått sedan den första månlandningen- och en hel del av de lärdomar som gjordes då och inom ramen för rymdprogrammet har varit till gagn för väldigt många, även när den Amerikanska kaxigheten får sig en liten törn i exempel som när den Amerikanska Astronauten efter dockning och en längre tids samvaro med Ryska kosmonauter börjar att jämföra sina erfarenheter av rymden och längre tiders rymdvistelser. Den Amerikanske Astronauten sliter upp deras då relativt nya uppfinning en kulspetspenna med specialbläck och unika mekaniskmer som även fungerar i miljöer utan gravitation, då välmedveten om att Ryssarna inte alls ligger i närheten av deras tekniska utvecklingsnivå. Den Ryska kosmonauten skakar på axlarna och säger jaha det var intressant den här brukar vi använda, i vårt system kan man dessutom radera texten – varpå han förevisar sin blyertspenna.

Man får förmoda att stunden bar en viss gravitation ändå.

Aldrin, Armstrong och de andra använde dessutom samma medicineringar som idag används mot den sociala åksjukan ADHD, dock använde astronauterna sina medikamenter för att lindra sjösjukan som vi alla vet uppstår vid rymdfärder. De bestod av 5 Mg D-Amfetamin, precis samma som Metamina alltså.

Någon som kan gissa varför man ger Astronauter den medicineringen om det är ett livsfarligt knark som bara ger en massa sidoeffekter? Den som vill ha lite facit om vad som hände astronauterna senare kan läsa DN knarkade alla ihjäl sig efter att ha tagit ADHD medicineringen? Blev de massmördare? Fick de puckelryggar?

Eller är det helt enkelt så att de som fungerade uppe i rymden och på månen, i månlandaren också fungerar på jorden? Eller fungerar det bara på månen och ADHD på jorden är en slags testning av kraschtestningdockor orsakad av för mycket fast-food och McDonalds är ytterst ansvariga enligt läroboken från helvetet

Flickr mytologiska ADHD Grupp

Video klipp om AHDH

Är det så att det är en medicin som kan hjälpa människor att förstå sin omvärld bättre? Vad säger du? Ibland tänker jag på Alexandra som verkar fått en oerhörd hjälp att fungera bra på den här planeten, även om de som tror på rymdondskan inte vill unna henne det.

AB om första månbesöket. GP om första steget. Sydsvenskan Månen ToR.  AB stora är orden liten är jorden. DN var de verkligen där?  ADHD Test De 3 astronauterna, De dansade en måndag. DN månlandningen lyfte forskningen. SvD nu sikter NASA mot Mars.

Yla din urskuld Månen, Apollo, Metamina, D-Amfetamin, Dextroamfetamin, Åksjuka, tummen upp för verklighetens romantiska matematiker och den djupa kärlekens facit. När han fick frågan varför han ansåg tal vackra svarade han: ”Det är som att fråga varför Beethovens nionde symfoni är vacker. Hör man det inte kan ingen tala om det för en. Jag vet att tal är vackra. Är de inte är vackra, är ingenting vackert.”

4 reaktioner på ”Amfetamin fungerar bra på månen”

  1. Ryssarna använde inte blyertspennor. Ingen använder blyertspennor. Det är för farligt, risken att bryta av spetsen och få en vass liten sak flytande omkring i cockpiten är för stor. Dessutom vill du verkligen inte vässa en blyertspenna i noll gravitation, mycket skräpigt. Plus NASA uppfann inte rymdpennan, ett privat företag gjorde det, och Ryssarna köpte in den nästan samtidigt som NASA.

  2. Tackar för den informationen!
    Den historien var kanske för bra för att vara sann, dock publicerad tidigare. Får kolla källorna, om de nu går att finna. Bra info tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *