90 barn dödade men ännu ingen spermabrist

De 87* barnen som mördats hitintills i operation ”gjutet bly” har ännu inte hunnit kallna i sina potentiellt antisemitiska kroppar innan nästa bomb faller. Hur det gick för deras lika antisemitiska föräldrar vet man inte alltid, en del dog med sina barn i famnen.
(*90 säger de senaste siffrorna) Men befolkningen i israel verkar stå bakom sin stolta arme

Men detta riskerar faktiskt att störa traffickingverksamheten. faktum är att Israel är en av länderna i regionen ja kanske i världen där traffickingen finns kvar med en väldig omsättning och litet verkar hända för att ändra på det faktumet. Det verkar mest vara unga flickor från det forna Sovjetunionen som fått den exclusiva rätten att få bli de utvaldas spermapottor. Huruvida pottorna är antisemiter framgår inte klart men man vet ju aldrig, eller hur? Det är bäst att ta det säkra före det osäkra och gardera sig. Ett terrorattentat har dessutom i natt drabbat Israel Ambassad i Stockholm som faktiskt blev helt nedklottrad , inte alls halvt nedklottrad utan helt! tur ändå att USA lagt in veto i FN och nu på natten mot måndagen eliminerades faktiskt bara 5 potentiellt antisemitiska barn. Några svenska turister uppger helt fräckt att de vill hem medans Obama är lite tystare och än inte sagt ett jota. Carl Bildt är dock på G ned för att berätta om att han är medlare så eventuellt kanske kan svenskarna som är fågna i Gaza kunna dra till Sverige inom en vecka eller åtminstone ett par månader.

Bussines as usual
Med?an kriget fortgår och de små barnen mördas så verkar dock inte störa tillgången på sperma för horhusen i de utvaldas rike, där pumpas de exclusivt importerade traffickingpottorna fulla med kärleksnektar natt efter natt. De som trotts skam och språksvårigheter ändå vågar anmäla övergreppen bli ibland belönade med anhållan pga av illegal uppehälle i landet – men vadå de är ju horor och helt klart potentiella antisemiter. De förstår helt enkelt hur fint kulturstöd de får ta del av.

Etnografiska museet skriver:
Israels sexindustri är stor och totalt beroende av att kvinnor traffickeras från Östeuropa. Shekel är Israelisk valuta och 3 550 000 shekel (motsvarar ungefär 8000 USD) är priset för en kvinna som sedan kan användas till prostitution.

De utvaldas kuksnor
Frågan är nu om denna stackars gruppen av utsatta bordellägare ska få minskad omsättning nu tack vare all antisemitism i världen, vad tror du? Och hur ska vi i så fall kunna stödja de stackars bordellägarna? Heller inte att förglömma alla stackars israeliska män som trotts allt måste uttrycka sin kärlek och trotsa all grov antisemitisk propaganda i den elaka omvärlden.

Kanske Sverige kan sända ned lite extrabistånd till spermapottorna också, lite gummidildos att suga på om affärerna börjar gå dåligt i traffickingkvarteren eller varför inte lite smegmaersättning av gammal möglig svensk getost nu när tillgången på ost från den Israelisk härskarkuken riskera att minskas något pga av antisemitismen i världen. De kan ju inte smita nu liskom, de måste ju tjäna färdigt först. Nu vänder vi oss till gud och tackar herren, mitt i allt krig. Den välkänt antisemitiska hatinträttningen Etnografiska Musseét skriver:

…Därefter kommer de skickas åter till sitt hemland. Från Ryssland, Moldavien, Ukraina, Kazakstan och Uzbekistan kommer varje år omkring 3000 unga kvinnor till Israels sexindustri där de förväntas tillfredsställa i det närmaste en miljon sexköpare varje månad.

Antisemitisk kukmeter
Lite kuk blir det allt för de potentiella antisemiterna i den Israeliska sexindustrin som faktiskt kan drabbas av sämre ekonomi tack vare terrorismen från en oförstående och antisemitisk omvärld. Om det genomsnittliga samlaget i en Israelisk traffickingbordell varar i 5 minuter, genomsnittskuken är 15 cm och juckfrekvensen/m är 44 i genomsnitt så har vi 3,3 kukmeter per spermatjuv.

Faktaruta: Tower of power
44*15*5=3300 kukcentimeter eller 3,3 kukmeter om vi nu tar dessa kukmetrar och omvandlar det med kundfrekvensen har vi helt renodlat resultatet för industrifittans finansiella kukmeter till 3,3 miljoner meter. Vilket gör att Empire state buildnings en gång så beundrade höjdrekord på 443,2 m står sig blott en ganska kort stund jämfört med den ljuva stockmarknaden i det stora hela. Tänker man sedan på att de är blott per månad de här spermatjuvarna snor åt sig så här mycket kuk så bör också vän av moralisk ordning kunna tänka sig en 3,3 miljoner meter hög totempåle som reser sig mot skyn och samtidigt undra varför det finns antisemitism, nu när glädjeflickorna erbjuds så mycket glädje lycka och glam.

Limbo kulturellt högstånd
Tänk sen på att den blott 3,3 miljoner meter höga byggnaden får en ny granne varje månad som är på 3,3 miljoner meter eller mer, så visst är det konstigt att världen trotts allt inte känner mer hjärtinnerlig tacksamhet, eller hur?

Aftonbladets ledare skriver om hårt motstånd idag, tja, vem är det som mött det? AB:Vi vadar i blod. Hur många av hororna som smittat ned de hederliga arbetande israelerna vanliga med kösnsjukdomar vet man idag inte, ej heller hur många av de antisemitiska hororna som gett vanliga israeler AIDS (som faktiskt ofta är en dödlig sjukdom) Vet man än mindre. Men att antisemitismen breder ut sig det vet man. Men det är väl konstigt?

Läs även andra bloggares åsikter om Antisemitism, rasism, slavhandel,

trafficking, kukmeter, antisemiter, tower of power, ber om ursäkt om jag räknade fel någonstans, matte har aldrig vart min starka sida, räkna med det! Nu tar vi varandra i händerna och sjunger han har öppnat pärleporten. kom igen nu allesammans… och ser ett förlamat FN göra inget åt det overkliga.

Mer om Trafficking av barn från Ecpat. Sidas MTV kampanj mot trafficking. Världskulturmusseets utställning om Trafficking.

11 reaktioner på ”90 barn dödade men ännu ingen spermabrist”

 1. ”omkring 3000 unga kvinnor till Israels sexindustri där de förväntas tillfredsställa i det närmaste en miljon sexköpare varje månad”

  I israel bor det drygt 7 miljoner människor varav 64.2% är i aldrarna 16-64 ar, dvs. 2 miljoner män. (Ref: Wikipedia, Folkräkningen 2007).

  En miljoner sexköpare varje manad, betyder att 50% av Israel manliga befolkning gar till en hora varje manad. Utan att i det minsta differenciera mellan olika befolkningsgrupper, sa verkar era siffror helt orimliga.

 2. Menar du att entografiska Museet denna välkända antisemitiska inrättning (om nu så är fallet) ljuger bara för att jävlas med de stackars utsatta israeliska folket eller vad tror du det kan handla om? Har du någon större konspirationsteori på G?

  Har du något belägg för att siffrorna är oriktiga så lägg fram dem till etnografiska och bevisa att du har rätt, det kan bli intressant!

 3. OK var roligt att du gräver i siffrorna då, förresten när du ändå är på gång och är här med ditt ifrågasättande och din nyfikenhet. Exakt hur mycket anser du vara en rimlig frekvens på knullandet i traffickingbordellerna då? Hur har du tänkt när du kommit fram till dina siffror? Tycker du de är rimliga ur en moralisk aspekt också eller?

  Finns det något som kan rättfärdiga handlingen som sådan enligt dina utgågnspunkter?

  Hur ska handlingen fördömmas?

  Vad har du gjort för att fördömma handlingarnas som sådana annat än att utgå från att entografiska museet har gett dig felaktig information vilken jag sedan citerat. Väntar på ditt fylliga svar.
  Vad tänker du göra i framtiden för att förhindra denna typen av modern slavhandel? Inget?

 4. OM 3 550 000 shekel 8000 USD eller inte kanske du kan ta med etnografiska museet.Det gjorde antagligen det då det skrev texten eller vad tror du?

  Ser du inte att det är ett citat? Du verkar inte förstå att du läst ett citat som jag har förmedlat till dig. Och om etnografiska har en enligt dig felaktig uppgfift så tag gärna upp det med dem, de blir säkert glada över att kunna hjälpa dig. Jag ändrar uppgifterna så snart jag får besked från dem! Det låter väl bra?

  Varför menar du att man ska få ovänner bara för att man citerar etnografiska museet och tar fram en situation med traffickingverksamheten i israel som till och med ledande israeliska politiker verkar skämmas över?

  Är det inte tillåtet att bara berätta om den moderna slavhandeln menar du? Eller är det bara farligt och man får fiender om man berättar om den moderna slavhandeln i israel?

  Vad har du gjort för att stoppa den moderna slavhandeln i israel?

  Vad tänker du göra för att stoppa den moderna slavhandeln i israel?

  När tänker du vara färdigt med det arbetet?

  Hur ska du gå tillväga?

  Varför har du inte lyckats med det hitintills? För du tycker väl inte att den moderna slavhandeln i israel är bra?

 5. Jag gav dig siffrorna redan:

  7 miljoner manniskor (inklusive araber). 64.2% är i aldrarna 16-64 ar. I Israel liksom i ovriga varlden sa ar fordelningen 50/50 mellan man och kvinnor och da far man siffran:
  7 miljoner x 0.642 x 0.5 = 2milj.

  I artikeln sades det att det finns 1 milj. sexkopare per manad. Det betyder att varannan man i Israel gar till en prostituerad varje manad. Jag upprepar mig sjalv och menar att det ar fullstandigt orimligt.

  Israels befolkningsmangd ar ingen kontroversiell data som vem som helst kan kolla upp.

  Titta garna in pa:

  http://www.haaretz.com/hasen/spages/1045637.html

  och

  http://www.jewishvirtuallibrary.org/jsource/Society_&_Culture/newpop.html

  Jag kontaktade Etnografiska Museet, men har annu inte fatt nagot svar.

 6. Ps.
  3 550 000 shekel motsvarar inte alls 8000 USD.

  3550000 shekel ar 933160 dollar.

  Inte for att det spelar nagon roll i det har sammanhanget, men det finns tydliga faktabrister i din blogg. Anvand din energi, som du uppenbarligen har, till att granska, lasa och forska, och spar pa krutet nar du skriver. Du skapar bara ovanner. (du skriver val knappast for dem som tycker precis lika dant som du, eller hur?)

 7. Hej Rakel,

  Jag tycker prostitution ar forkastligt och bland det varsta man kan gora mot en annan manniska. Jag tycker som nastan alla Israeler, citat:

  ”More than 80 percent of Israel’s Jewish, secular population feels that prostitution harms human dignity and society and that it is a phenomenon that must be confronted.” (se Haaretz artikeln som jag linkade till).

  I Iran sa bekampar man prostitution med att doda kvinnorna och piskrapp for mannen. Det ar intressant, (ursakta ironin), men helt fel. Prostitution har mycket gemensamt med maffian, och ar mycket svar att bekampa. Storre polisresurser, storre rattigheter/mojligheter for polis att gillra fallor for torskarna, support-centra for kvinnorna.

  I och med den stora judiska immigrationen fran gamla sovjet pa 90-talet, sa tryckte den ryska maffian upp forfalskade ID-handlingar. I sovjet sa stod det pa varje judes ID-kort om han var jude (ungefar som i tyskland). Dessa forfalskades och tillat den ryska maffian att stracka pa sina stora langa vidriga vingar.

  For att hjalpa utsatta kvinnor i Israel kan man donera till: http://www.isha.org.il/default.php?lng=3

  For ovrigt hoppas jag att palestinierna snart inte ska behova leva under Hamas fortryck langre. Da kanske, kanske kan det bli fred mellan ett fritt, produktivt och ej-valdsbenaget Palestina och Israel.

 8. Jag har ingen onskan att forsvara prostitution eller att kritisera ditt satt att skriva i publik (forra medelandet ang. dollarn var inte menat for internet. Det var internt mellan oss.).

  I kort uppfattar jag att du anvander 99% procent av din text att klubba ner pa Israel som om det enda man gjorde dar var att kopa horor, och liksom det var det enda land i varlden dar det fanns prostitution. Som du beskriver det tror man latt det finns en konsensus i Israel for prostitution, vilket Haaretz artikeln visar ar helt fel.

  Alla siffror du givit och pastaende du sagt har jag via referenser visat ar helt fel.

  Istallet for att fokusera pa problemet prostitution och hur det kan losas gar du vilt los pa Israel. Det tycker jag ar fel och kontraproduktivt.

 9. Det finns absolut ingenting i det jag skrivit som hindrar dig från att vara konstruktiv och klar i din kamp mot den moderna israelsika slavhandeln.

  Oss emellan kan det nog vara bra ibland att försöka se orsakerna till antisemitismen och inte bara uppfatta den som israelkritik, varför skulle det vara det?

  Hur hög skulle du själv uppskatta att den s.k. kukmetern är i israel då när det gäller trafficking situationen? Som du ser pratar jag inte om prostitution utan om trafficking, bara trafficking, dvs den moderna slavhandeln som försigår i israel.

  1 Den traffickingframställda kukmetern i israel är då enligt dig? Försök vara konstruktiv med en realistisk uppfattnig nu. Hur hög tror du byggnaden blir? du ser den matematiska modellen i artikeln, så varför inte försöka vara konkret om höjden på de dagliga våldtäkternas mörka byggnad?

  2 har du bättre förslag att komma åt israels moderna slavhandel så var inte alls vettskrämd för att vara konkret konstruktiv i frågan som är mycket allvarlig. dessutom så grundlägger den som vi båda vet en stark antisemitism. Så hur ska vi får bort slavhandeln i israel. och varför har man inte lyckats med det?

  3 hur går det med Etnografiska museet har de helt gett med sig och ändrat alla sina uppgifter om den moderna slavhandeln i israel eller vad händer?

 10. Är det sverige fientligt att tala om sveriges dåliga sidor?

  Är det islandsfientligt att tala om brott på island?

  Däremot har jag hört en del som säger att det är debattfientligt att till 99% ägna sig åt att skjuta på budbäraren. Jag har inte skjutit några barn, eller sålt några kvinnor, däremot har jag påtalat ett problem som tydligen verkar ganska välkänt.

  Att inte erkänna de interna problemen kan vara den värsta typen av antisemitism som tänkas kan. För den utvecklar, nyskapar och göder en spegelbild som kanske är väldigt svår att hantera, eller vad tror du?

 11. Etnografiska museet har inte svarat.
  Om det ar antisemitism att skriva sa felaktiga uppgifter om Israel? Hmm… Jag skulle vilja saga att om samma misstag tillats ske om andra lander sa ar det inte antisemitism. Men om det just bara ar angaende Israel som faktagranskning ar oviktigt, och det bara ar om Israel sa grundlaggande fel tillats publiceras, ja da ar det sarbehandling av Israel, judar, och antisemtism i min mening.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *