Concerta ADHD Coach tillbaka

ADHD Resurser

Concerta ADHD Coaching av fotskadan kommer som pdf
Först och främst vill jag rikta ett stort och hjärtligt tack till det varma deltagandet i vad många kallat min svåra fotskada. Sedan vill jag berätta att man håller på att binda in en pdf om fotskadan så att allt inte varit förgäves och att ni kan ha den och visa era barnbarn när tiden är inne.

Att känna mig är att älska mig
Vill också passa på att säga att det var ingen allvarliga fara med mig eller mina fötter även om många tyckte det såg hemskt illa ut. De flesta människa jag känner är alltid ärliga och de enda de egentligen har gemensamt är när de säger: Att känna Concerta ADHD Coach är att Älska Concerta ADHD Coach, jag vet inte varför de säger det men barn och hundar brukar älska mig. Kanske beror det på min osjälviska läggning som alla ständigt kräver att få tjattra om?

När jag fick reda på att många av er härute iden vida världen som vara oroliga och utom er av bryderier för mitt tillstånd så bestämde jag mig med en gång, jag skall härda ut, jag skall vara stark och detta, ja detta det gjorde jag enbart för er skull mina barn.

Flickr har en egen Concerta ADHD Coach grupp men inte ens den har fått se bilden på min stortå, så ni är de första!


Jag sväljer förtreten för er skull
Snälla ni oroa er inte mer för mig. Jag skall för eran skull och blott därför härda mig i denna tid, trotts de svåra umbäranden som överlastar mig enligt vad alla andra säger. Men för mig spelar det ingen roll. Ty så stor är min kärlek till er.

Till alla gamla groupies vill jag säga att jag kan knulla er som förr i tiden, bara ni inte tar det personligt eller så. För jag säger samma sak till alla!

Saliga äro de sömniga, Ty de skolen snart somna!
Jag har ställt horoskåp på människans drömmar och det mesta tyder på att mänskligheten drömmer för att den är uttröttad. Det korrekta drömtydningen blir därför, du var i stadie 3 i sömncykeln och du drömde. Inför mulåsnans år kommer många att känna att de vill skjuta åsnan en s.k. Don Quijot upplevelse. Andra påstår iofs annat 1 2 men det är bara på mig du vill tro.

-Ty det äro i ditt hjärta jag bo.

Läs även andra bloggares åsikter om Concerta ADHD Coach Tillbaka, Glädjescener, Lycka, , Kärlek, Tumult, Coaching,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *