Apoteket kan sprida ADHD eller ADD symptom?


Vad är ADD Vad är ADHD
Låt oss också spekulera lite


Animal magnetistisk suggering: En vecka med Galten
Gud vad skoj att någon vecka bara vara med och grisa i spekulationerna om vad som orsakar ADHD, hur det ska botas etc. Eller är det? Kanske blir det roligt efter några månader, man får väl testa och se. Träning av konspiratorisk ådra och lite fantasi kanske gör att vi snabbt blir genier inom området?

Det framgår i dagens AB att apoteket har bjudit på alkohol till unga studenter och billigt blev det inte, 10,000 kostade det för 60 unga gäster och apoteket betalade. Eftersom ett Fetalt Alkoholsyndrom FAS, kan ge symptom liknande ADHD så kan det enligt en av världens mest framgångsrika ADHD spekulanter Noam Faakhioraaiit-Baak tolkas som att Apoteket vill orsaka ADHD av den som är benägen till det. Expressen kommenterar också.

Apoteket som misstänkts ha spridit den möjliga ADHD smittan ligger i Uppsala där också andra centrum för kulturbaserad smitta härbärgeras.

FAS & ADHD

Kul – tur – ringens biometriska andetäckt

Det kulturdiagramatiska anletet
Hur detta kan kombineras med Facebook förorsakad ADHD är vid blysättningen och publiceringsritualen av denna ädla blogg oklart. Apoteksförorsakad ADHD lär dock vara lättare att bota än mer freudiansk ADHD som bygger på renodlad fast food intolerans eller elektrosmog vilken kan orsaka felbalans i mag-tarmfloran på viadolorosa hoppiboccus en av de mer doldisartade bakterietyoperna som vi egentligen inte vet någonting om. Vi kommer senare i artikelserien att ta upp olika bakteriekulturer och källor till kultursjukdomar.


Ovan ser vi en av de statistiskt största dödsdrogerna. Den är så stark att trotts en öronbedövande statistik så kallas den sällan dödsdrog av journalister och andra lösnummer säljare.

Testa om du har drabbats av Apoteket AB’s ADHD smitta, för det smittar väl?

Vill du lämna ditt bidrag eller tycker det är något vi ska belysa i den spekulativa serien om vad som orsakar ADHD smittan hör gärna av dig. Eller om du anser att vi i stället ska belysa vad som driver fram ADHD spekulanterna på personlig och professionell basis.

Död oskuld felaktigt anklagad för könsvårtor i stjärten
De tog fel på fotografierna urskuldar sig distriktläkaren. Läkaren som tänkt använda den pedagogiska utsmyckningen av ett helt rövhål bemängt med könsvårtor som utbildningsmaterial till sina kunskapstörstande elever. Han hade redan skrivit färdigt utkastet till en avhandling i samma ämne ”the Krystantemum flowers” när olyckan inträffade och de förväxlade fotografierna ledde till att ett dödsbo fick besked om att den då nyligen kremerade äldre damen som till händelse råkade vara oskuld ändock genast skulle uppsöka vårdcentralen för utbildning i smittspridning och riskbeteende för kognitivt alternerade. Förvisso är de kremerade enligt färsk statistik alltid frodigt kognitivt alternerade, men de anhöriga tog illa vid sig. Säger Montgomerhy Stimorol

Vem tjänar egentligen på att alla tar fel ibland rent epidemiologiskt? Närmar vi oss nu ett mentalt epicentrum för analysens ringmärkta bevis av flygande bakåtspark? Den så kallade bissikeltan

Läs även andra bloggares åsikter om ADHD Symptom, , ADHD Test, Vuxen ADHD, Barn ADHD, Behandla ADHD eller inte? video.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *